18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Angelina Jolie θα υποδυθεί τη μεγάλη κυρία της όπερας Μαρία Κάλλας

    Μια σπουδαία καλλιτέχνιδα, τη Μαρία Κάλλας, αναμένεται να υποδυθεί η Angelina Jolie στην νέα της ταινία με τίτλο «Maria». Όπως έγινε γνωστό, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο άνθρωπος πίσω από το πρόσφατο “Spencer” Πάμπλο Λαρέν και το σενάριο θα υπογράψει ο Στίβεν Νάιτ.

    Σύμφωνα με τη σχετική σύνοψη, η ταινία «Maria» θα διηγηθεί την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, την οποία ξαναζεί και φαντάζεται τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970. Σημειώνεται ότι από τη δεκαετία του 1940 μέχρι τον θάνατό της το 1977 σε ηλικία 53 ετών, η Κάλλας ήταν μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της όπερας στον κόσμο. Αλλά η κάποτε απαράμιλλη φωνή της άρχισε να κλονίζεται στο τελευταίο μισό της δεκαετίας του 1950, ίσως από την απότομη απώλεια βάρους. Το 1957, άφησε την καριέρα της και τον σύζυγό της για τον Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος έληξε τη σχέση τους μια δεκαετία αργότερα για να παντρευτεί τη Ζακλίν Κένεντι Ωνάση. Πέρασε τα τελευταία της χρόνια απομονωμένη στο Παρίσι.

    «Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο» ανέφερε ο Πάμπλο Λαρέν σε δήλωσή του. «Η συνεργασία με την Angelina μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο» υπογράμμισε.

    Διαβάστε επίσης:

    Tim Burton: “Τέλος με τη Disney! Ήμουν ο Dumbo, που εργαζόταν σε ένα φρικτό τσίρκο” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles