22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει νέο iPad Pro 10,5 ιντσών που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο

    Νέο iPad Pro από την Apple; Η αναλύτρια της IHS, Rhoda Alexander, αφήνει να εννοηθεί ότι οι συνεργάτες της εταιρείας του Cupertino στο κομμάτι της κατασκευής εργάζονται πάνω σε στην –περιορισμένη αρχικά- παραγωγή ενός ολοκαίνουριου iPad Pro 10,5 ιντσών. Δε γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος της νέας πρότασης, με την Apple να έχει απλά ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες (χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποιο event) το ελαφρώς ανανεωμένο νέο iPad 9,7 ιντσών αλλά και ένα κόκκινο “Product RED” iPhone 7.

    10.5-apple-ipad-pro-limited-production

    Οι πληροφορίες από το ασιατικό site DigiTimes θέλουν την πρεμιέρα του νέου iPad Pro των 10,5 ιντσών να γίνεται τον Απρίλιο, παράλληλα με τα “εγκαίνια” της νέας έδρας της εταιρείας, του εντυπωσιακού Apple Park.

    Λέγεται, μάλιστα, ότι πιθανώς να γίνει ένα λανσάρισμα στις ΗΠΑ και κάποιες άλλες αγορές αρχικά, πριν δούμε τη συσκευή σε όλο τον κόσμο.

    Έως τα τέλη του Απριλίου, μάλλον θα γνωρίσουμε τη νέα “δυνατή” συσκευή της Apple στο κομμάτι των tablets, επομένως μέσα στον επόμενο μήνα θα μάθουμε τις λεπτομέρειες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles