22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ξεκινά νωρίτερα φέτος την παραγωγή των νέων iPhone

    Οι αναφορές θέλουν την Apple να μετακινείται οριστικά από το Touch ID στο Face ID σε όλα τα μοντέλα iPhone φέτος, αλλά να μην επαναλαμβάνει τα …λάθη του iPhone X. Οι ελλείψεις κάποιων από τα εξαρτήματα προκάλεσαν καθυστερήσεις στη ναυαρχίδα και περιορισμένη διαθεσιμότητα, κάτι που η Apple δε θέλει να επαναληφθεί. Έτσι, θα ξεκινήσει τις δοκιμές στην παραγωγή των smartphones της πολύ νωρίτερα, για να βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά.

    new iphone

    Οι πληροφορίες θέλουν την παραγωγή να ξεκινάει το δεύτερο τρίμηνο του έτους και έρχονται από την Ταϊβάν. Τις νέες συσκευές θα τις δούμε το Σεπτέμβριο, όμως το να ξεκινήσει η παραγωγή τόσο νωρίς δεν το έχουμε ξαναδεί, αν σκεφτούμε ότι αντίστοιχα πέρυσι η δοκιμαστική περίοδος είχε ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου.

    Λέγεται ότι θα δούμε τρία iPhone φέτος, δύο OLED (5,85 και 6,45 ιντσών) και ένα LCD (6,1 ιντσών). Και τα τρία θα ενσωματώνουν face scanning και βέβαια τα …notches που έχουν γίνει μόδα.

    Φανταζόμαστε ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε ακόμη αρκετή φημολογία για τις νέες προτάσεις της Apple, μίας εταιρείας που είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη στο χώρο και σίγουρα αντιλαμβάνεστε τους λόγους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles