15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Apple προειδοποιεί! Έρχονται τεράστιες ελλείψεις στο 2ο μισό του 2021 σε iPad και Mac!

    Η τεράστια και πρωτόγνωρη έλλειψη σε ημιαγωγούς που ταλανίζει τα προϊόντα νέας τεχνολογίας (και όχι μόνο), όπως μπορείτε να αντιληφθείτε έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα πολλών tech προϊόντων. Η Apple λοιπόν δια στόματος του CEO της Tim Cook θέλησε να προειδοποιήσει το καταναλωτικό κοινό ότι είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεγάλες ελλείψεις σε iPad και Mac μέσα στο 2ο μισό της χρονιάς που διανύουμε.

    Ο Tim Cook απάντησε στο πλαίσιο σχετική ερώτησης που του έγινε στο meeting των επενδυτών της Apple. Ο CEO της εταιρείας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει για το πότε ακριβώς θα δούμε μια εξομάλυνση της κατάστασης για αυτό και δεν θέλησε να προβεί σε μία πρόβλεψη που να μην έχει βάση, ωστόσο τόνισε ότι η Apple θα βάλει τα δυνατά της για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Από τη στιγμή που δεν επηρεάζεται αποκλειστικά μόνο ο τομέας της τεχνολογίας, αλλά και άλλοι τομείς έχουν τεράστιο πρόβλημα (όπως για παράδειγμα η αυτοκινητοβιομηχανία) είναι άγνωστο το ποιες θα είναι οι ανάγκες τόσων πολλών διαφορετικών εταιρειών στο άμεσο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CEO της Apple δεν αποκάλυψε εάν η έλλειψη θα αφορά σε μελλοντικά προϊόντα (όπως ο νέος iMac) ή εάν είναι κάτι που θα το δούμε σε παλαιότερες προτάσεις της εταιρείας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles