24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Εύα Καϊλή, η χαμένη έδρα στη Θεσσαλονίκη και ένα ποντίκι που κάνει… γυμναστική στο twitter

    Η Εύα Καϊλή θεωρείται μία από τις ομορφότερες βουλευτίνες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το ελληνικό κοινοβούλιο (μη σας πούμε και από τα ευρωπαϊκά). Το έχει γράψει και η Sun…. Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, αυτό δεν αρκεί για να της εξασφαλίσει μία θέση στη νέα βουλή

    Έχοντας τη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα του ΠΑΣΟΚ στη Α’ Θεσσαλονίκης (αν και πρώτη σε σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές) και με γεγονός ότι το κόμμα εκλέγει μόνο έναν βουλευτή στην περιφέρειά της, τη θέση στο κοινοβούλιο κατέλαβε τελικώς ο πρόεδρος του κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος, ως αρχηγός, ήταν υποψήφιος σε δύο εκλογικές περιφέρειες, με αποτέλεσμα να κληθεί κατόπιν να διαλέξει ανάμεσα σε Α’ Θεσσαλονίκης και Ηράκλειο, επιλέγοντας τελικά την έδρα στην πρώτη περιφέρεια.

    Το σχόλιο της όμορφης πρώην βουλευτίνας για το ζήτημα ήταν άμεσο και έγινε μέσω twitter: «Αν και δεν έχω ενημερωθεί, συμπεραίνω πως επέλεξε πάλι Θεσσαλονίκη, οπότε..ας μη μιλήσω άλλο, μόνο αυτό».

    Το “αυτό” ήταν η συνοδευτική φωτογραφία, την οποία δε σχολιάζουμε, αλλά απλά… αναδημοσιεύουμε. Αν μη τι άλλο, το χιούμορ δε λείπει από ορισμένους πολιτικούς μας και αυτό άντε να το αμφισβητήσεις βλέποντας το tweet της Εύας.

    Πληροφορίες, πάντως, που θέλουν fans της να οργανώνουν γκρουπ στήριξής της για την απώλεια της έδρας και την απόφαση του κ. Βενιζέλου να πάρει αυτός τη θέση της στην Α’ Θεσσαλονίκης μπορεί και να είναι ακριβείς…

    Πηγή: NewPost

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles