20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Google ανακοίνωσε πως το Android ετοιμάζεται να υποστηρίξει τα “Foldables”

    Περνώντας σε εποχή …foldable smartphones, η Google παρουσίασε τα σχέδιά της να υποστηρίξει και αυτή το νέο form factor στο λειτουργικό της σύστημα.

    android-foldables

    Έτσι, το Android αναμένεται να υποστηρίξει σύντομα τη νέα κατηγορία των “Foldables” συσκευών, με την υποστήριξη, φυσικά, να επιτρέπει στις εφαρμογές Android να τρέχουν απρόσκοπτα, καθώς το smartphone διπλώνει και ξεδιπλώνει, επιτυγχάνοντας αυτό που ονομάζεται screen continuity.

    “Μπορείτε να σκεφτείτε τη συσκευή τόσο ως τηλέφωνο όσο και ως tablet” σημειώνει ο Android VP of Engineering, Dave Burke, ο οποίος συμπληρώνει ότι η Google “σχεδιάζει να ενισχύσει το λειτουργικό σύστημα της με το νέο form factor” που θα απαιτεί “όσο το δυνατόν λιγότερες μετατροπές από τους developers”.

    Η αμερικανική εταιρεία αναμένει πως αρκετοί κατασκευαστές θα συνεργαστούν μαζί της στα “Foldables”, ένας από τους οποίους είναι, προφανώς, η Samsung η οποία έδειξε το prototype μοντέλο της χθες δίνοντας έμφαση στην Infinity Flex Display. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά σε αυτή την ξεχωριστή υλοποίηση, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles