20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η HTC και τα “μυστήρια”… Είναι αυτό το M7 που όλοι περιμένουν;

    Το HTC M7, η φημολογούμενη ως επόμενη “ναυαρχίδα” των Ταϊβανέζων έχει γίνει σήριαλ, το οποίο θα μας γεμίζει με “μυστήριο” απ’ ότι φαίνεται τουλάχιστον ως το ξεκίνημα του Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

    Αφού διαβάσαμε πολλές διαρροές (αντιφατικές μεταξύ τους θα λέγαμε), ανάμεσα στις οποίες μία φωτογραφία που διέρρευσε ο γνωστός χρήστης του twitter @evleaks, αλλά και ένα render από το PocketNow, ήρθε η ώρα για μερικές ακόμη φωτογραφίες που ανάβουν και πάλι φωτιές.

    Τις αποκάλυψε το Android Police και θα λέγαμε ότι μοιάζουν περισσότερο με τη διαρροή του render.

    Δείχνουν λοιπόν ένα τηλέφωνο της HTC-που ίσως είναι το M7- το οποίο φαίνεται ότι εμπνέεται σχεδιαστικά από το Droid DNA (για εμάς Butterfly), με κάποιες μικρές αλλαγές στα home και multitasking buttons.

    Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, βέβαια, είναι ότι απ’ ό,τι φαίνεται η συσκευή “τρέχει” τη νέα έκδοση Sense 5.0, που “φρεσκάρει” το UI της HTC με τρόπο που μας αρέσει (τουλάχιστον από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες).

    Τέλος, αν κρίνουμε από την ώρα της συσκευής (10.31 π.μ. την 21η Ιανουαρίου) και την ώρα της δημοσίευσης, υποθέτουμε ότι οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν κάπου στην Ασία και πιθανότατα στην Ταϊβάν, “πατρίδα” της HTC.

    Σε κάθε περίπτωση, αν και διαβάζουμε με ενδιαφέρον τις φήμες, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη Βαρκελώνη. Όρεξη να έχετε να “χαζεύετε” νέα smartphones. Ο Φεβρουάριος είναι κοντά…

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles