21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei ανακοίνωσε την πώληση της Honor

    Ήταν κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα γίνεται επίσημο. Από τα πιο επίσημα “χείλη” με μία ανακοίνωση της εταιρείας στο site της στην Κίνα, η Huawei ανακοίνωσε την πώληση της Honor, του νεανικού brand που είχε δημιουργήσει με ξεχωριστή επιτυχία στην αγορά.

    “Σε δύσκολους καιρούς, όπου τομείς της τεχνολογικής βιομηχανίας δεν είναι βιώσιμοι και οι επιχειρήσεις στον τομέα του consumer βρίσκονται κάτω από μεγάλη πίεση, η Huawei, προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται τα κανάλια και οι προμηθευτές της Honor, αποφάσισε να πουλήσει το σύνολο των επιχειρηματικών της στοιχείων” σημειώνει η ανακοίνωση της Huawei. “Ο αγοραστής είναι η εταιρεία Shenzhen Zhixin New Information Technology Limited. Μετά την πώληση, η Huawei δε θα κατέχει μετοχές, ούτε θα συμμετέχει στη διαχείριση και τη λήψη αποφάσεων”.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η εξαγορά της Honor πραγματοποιείται με μία συμφωνία που θα προστατεύσει τα συμφέροντα των καναναλωτών, των καναλιών διάθεσης, των προμηθευτών και των εργαζομένων της εταιρείας. Η αλλαγή στην ιδιοκτησία δε θα επηρεάσει την ανάπτυξη της Honor, ενώ η διοίκησή της στο ανώτερο επίπεδο θα παραμείνει ίδια.

    Όσον αφορά τώρα το ποιος είναι ο αγοραστής, η Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd είναι μία νέα εταιρεία που έχει δημιουργηθεί στην Κίνα από μία κοινοπραξία (μια ομάδα επενδυτικών συνεργατών και επιχειρήσεων) περισσότερων από 30 αντιπροσώπων και διανομέων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles