21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Huawei ανέβαζει τον πήχη ακόμη υψηλότερα για το 2016 και ετοιμάζεται να ανοίξει 15.000 Huawei stores!

    Ύστερα από την ανακοίνωση της αύξησης των εσόδων της κατά 40% για το πρώτο εξάμηνο του 2016, η “αμαξοστοιχία” της Huawei έχει αναπτύξει τρελές ταχύτητες και από ότι φαίνεται δε φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της γνωστής εταιρείας, ο πήχης για τις πωλήσεις των smartphones ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα για το 2016, καθώς όπως έγινε γνωστό ο στόχος αναθεωρήθηκε σημαντικά και έτσι η Huawei φιλοδοξεί ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς που διανύουμε θα έχει πουλήσει περισσότερες από 140 εκατομμύρια συσκευές!

    Huawei Smarthones 2

    Ενδεικτικό είναι ότι πέρσι ο κινεζικός γίγαντας είχε πουλήσει 108 εκατομμύρια smartphones, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον επαληθευτούν τα νούμερα που φιλοδοξεί να πιάσει, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μία αύξηση της τάξεως του 30% σε σύγκριση με πέρσι. Μάλιστα, τα τολμηρά σχέδια τον Κινέζων δεν σταματούν εκεί, καθώς για να επιτευχθεί το παραπάνω νούμερο έχουν προγραμματίσει το άνοιγμα 15.000 νέων Huawei stores! Μέχρι τα τέλη Μαΐου η κινεζική εταιρεία είχε 35.000 και πλέον καταστήματα λιανικής πώλησης σε διαφορετικά μέρη του κόσμου (εκ των οποίων 11.000 βρίσκονται στην κινεζική επικράτεια, 6500 σε άλλες αγορές της Ασίας, 6.200 στην Ευρώπη και 1500 στη Νότιο Αμερική). Όπως χαρακτηριστικά τόνισε και το μεγάλο αφεντικό της Huawei, Richard Yu, “Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και πεπεισμένοι ότι θα φτάσουμε τον στόχο μας που είναι τα 140 εκατομμύρια smartphones για το 2016. Ωστόσο, ο αριθμός των retail stores μας σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί, για αυτό πρόκειται να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας περισσοτέρων μαγαζιών που θα βοηθήσουν στην γρηγορότερη διάθεση των προϊόντων μας”. Όλα δείχνουν πως επόμενος σταθμός για το τρένο της Huawei είναι η κορυφή και σίγουρα οι Κινέζοι δεν θα σταματήσουν μέχρι να φτάσουν εκεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles