19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Huawei πρωταγωνιστεί στις γιορτές με την καμπάνια #BePresent και το P9 Blue, «το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο»

    Huawei P9. Ένα smartphone -ή μάλλον μία οικογένεια smartphones- που σίγουρα έχετε γνωρίσει και πιθανώς αγαπήσει. Οι νεότερες προτάσεις της σειράς «P» της Huawei, μίας οικογένειας κινητών που χρονολογείται από το 2012 (όταν οι Κινέζοι παρουσίασαν το Ascend P1), εντυπωσιάζουν και την ελληνική αγορά εδώ και καιρό. Τα καλύτερα νέα είναι ότι, για φέτος τα Χριστούγεννα, η Huawei σας προτείνει την Μπλε έκδοση του P9, που ήρθε να ικανοποιήσει όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους κλασικούς χρωματισμούς, αλλά γοητεύονται από την εξαιρετική του κάμερα με τον πρωτοποριακό διπλό φακό, παρουσιάζοντας ωστόσο και μία ζεστή -αλλά ανατρεπτική για εταιρεία κινητής- χριστουγεννιάτικη καμπάνια.

    Όντας το πρώτο high-end smartphone της Huawei, του οποίου ο όγκος πωλήσεων αναμένεται να υπερβεί τα 10 εκατομμύρια συσκευές, το Huawei P9 έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους απλούς καταναλωτές για την εξαιρετική του κάμερα με τον πρωτοποριακό διπλό φακό, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Leica.

    Σε συνέχεια αυτής της επιτυχημένης πορείας παγκοσμίως και καθώς πολλοί αναζητούν την καλύτερη επιλογή για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο, η κινεζική εταιρεία παρουσίασε το Huawei P9 Blue. Με άψογο λιτό στιλ, κομψό σχεδιασμό και με στρογγυλεμένες άκρες, ήρθε να ικανοποιήσει όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους κλασικούς χρωματισμούς και με τις καινοτομίες του να κάνει την καθημερινότητα τους ευκολότερη.

    blue

    Huawei P9 Blue: «το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο»

    Το Huawei P9 Blue ενσωματώνει αξιοπρόσεκτες και ιδιαίτερα πρακτικές λειτουργίες, όπως και τα υπόλοιπα smartphones της οικογένειας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη λειτουργία Knuckle gestures, μέσω της οποίας μπορούν να ενεργοποιηθούν διάφορες εφαρμογές με μια απλή κίνηση της άκρης των δακτύλων μας. Αλλά και η άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο είναι διαθέσιμο σε οποιαδήποτε οθόνη όταν σύρουμε το δάκτυλό μας από τη μέση και προς το κάτω μέρος της.

    Παράλληλα, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί ένα έξυπνο εργαλείο για να επιταχύνει τις καθημερινές μας ενέργειες. Με ένα απλό άγγιγμα λοιπόν, μπορούμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία ή να καταγράψουμε ένα βίντεο, να απαντήσουμε σε μια κλήση ή να σταματήσουμε το ξυπνητήρι το πρωί. Επίσης, με ένα ελαφρύ άγγιγμα του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος μπορούμε να σύρουμε από πάνω προς τα κάτω τη γραμμή ειδοποιήσεων, να μεταφερθούμε στο εσωτερικό της γκαλερί φωτογραφιών, και μετακινώντας το δάχτυλο πάνω από τον αναγνώστη να περιηγηθούμε στα άλμπουμ των φωτογραφιών μας.

    p9-blue-6

    Αλλά και όταν κάποιος από την οικογένεια ή από τους φίλους, μας ζητά να δανειστεί το τηλέφωνο μας για λίγο, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια κλήση, να ψάξει κάτι στο Διαδίκτυο ή να παίξει παιχνίδια, χωρίς να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα μας, η Huawei έχει τη λύση. Ο χρήστης του P9 μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετους λογαριασμούς για άλλους χρήστες. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός λογαριασμού επισκέπτη ώστε να χρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο μας, χωρίς όμως καμία πρόσβαση στα αρχεία μας. Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου αποφασίζει ο ίδιος αν θέλει άλλα άτομα να μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις ή να στείλουν μηνύματα.

    Και βέβαια, το μοναδικό Huawei P9 -ανεξαρτήτως χρώματος– παραμένει η κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν ένα smartphone που να αποτυπώνει καθαρές και ζωντανές φωτογραφίες, με εκπληκτική λεπτομέρεια.

    #BePresent: Η ανατρεπτική καμπάνια της Huawei αυτά τα Χριστούγεννα!

    bepresent

    Η επαφή της Huawei με τα Χριστούγεννα συνεχίζεται και με την καμπάνια #BePresent η οποία είναι ανατρεπτική, καθώς μας καλεί να αφήσουμε για λίγο το κινητό στην άκρη.

    Με την καμπάνια #BePresent, η Huawei μας παρακινεί να ζήσουμε με όλο μας το είναι τα Χριστούγεννα και να γευτούμε μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη. Φέτος τις γιορτές, μας καλεί να δείξουμε στους ανθρώπους γύρω τα πρόσωπά μας, αντί για την πίσω πλευρά ενός smartphone. Μας καλεί να είμαστε ουσιαστικά παρόντες, κοντά στους αγαπημένους μας. Να αφήσουμε για λίγο το smartphone από τα χέρια και να πασπαλιστούμε με άχνη ζάχαρη, να προσφέρουμε ζεστασιά και χαμόγελα σε όλους εκείνους που έχουμε γύρω μας.

    Και βέβαια, χάρη στις εξαιρετικές δυνατότητες ενός smartphone όπως το Huawei P9, με το σύστημα δύο φωτογραφικών φακών της Leica, μπορούμε να τραβήξουμε τις πιο καθαρές και ζωντανές φωτογραφίες και να τις επεξεργαστούμε αργότερα, επιλέγοντας το σημείο εστίασης που θέλουμε και παίζοντας με το βάθος πεδίου, για να δημιουργήσουμε το πάντα εντυπωσιακό bokeh εφέ.

    Αν πάλι αφήσουμε το Huawei P9 από τα χέρια μας και ξεχάσουμε να το φορτίσουμε αυτός δεν είναι ένας λόγος που μπορεί να μας ανησυχήσει και να μας αποτρέψει από το να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές γύρω από το γιορτινό τραπέζι, κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Με την δυνατότητα γρήγορης φόρτισης της μπαταρίας του από το 0 στο 50% μέσα σε μόλις 34 λεπτά, το Huawei P9 θα είναι και πάλι εκεί τόσο άμεσα, έτοιμο να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε τις καλύτερες μας αναμνήσεις.

    Φέτος τα Χριστούγεννα, η Huawei αφήνει τη «σφραγίδα» της με μία από τις πιο ζεστές καμπάνιες των ημερών, αλλά και με το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles