17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Κορεάτες επιμένουν στο Galaxy Note 7 παρά τα “εκρηκτικά” προβλήματα!

    Οι Κορεάτες ως γνωστόν τρέφουν μία ιδιαίτερη αγάπη προς τα προϊόντα της Samsung (άλλωστε η Samsung εδρεύει στην χώρα τους) και για αυτό δεν φαίνεται να πτοούνται και πολύ από τα αρνητικά περιστατικά που συνδέονται με το Galaxy Note 7. Σύμφωνα με τα media της ασιατικής χώρας, το Galaxy Note 7 παρά τα όποια προβλήματα και τον αρνητικό αντίκτυπο που προκάλεσε, το Note 7 εξακολουθεί και έχει την υποστήριξη του κορεατικού καταναλωτικού κοινού.

    samsung-galaxy-note-7

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των τριών μεγαλύτερων παρόχων κινητής τηλεφωνίας που έχουν ως έδρα την Κορέα ήδη έχει ενεργοποιηθεί ξανά η διαδικασία των προπαραγγελιών για την ναυαρχίδα της, η οποία τίθεται σταδιακά στην κυκλοφορία από σήμερα 1 Οκτωβρίου (με τα ελεγμένα μοντέλα του recall). Περίπου 16.000 Note 7 έχουν προπαραγγελθεί, ενώ υπολογίζεται ότι από τις 19 Αυγούστου έχουν πωληθεί κοντά στις 400.000 συσκευές και ένα ποσοστό των καταναλωτών της τάξεως του 73% εξ’ αυτών έχει προχωρήσει στην ανταλλαγή του Galaxy Note 7 του. Οι Κορεάτες λοιπόν εξακολουθούν και “επιμένουν” στο νέο Note, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Samsung βλέποντας το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν σχεδιάζει το επόμενο βήμα της που αφορά στο “πουσάρισμα” της κυκλοφορίας του Galaxy S8, σε μία προσπάθεια να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις του Note 7 και να κερδίσει ξανά την παρτίδα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles