15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG SIGNATURE γιορτάζει τη δεξιοτεχνία και την τεχνική του GOLF με μία σειρά από videos 

    Η LG SIGNATURE λανσάρει το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Master Story, της digital καμπάνιας που γιορτάζει την ικανότητα, την τεχνογνωσία και την αφοσίωση των διακεκριμένων LG brand ambassadors. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρίσκονται δύο από τις κορυφαίες παίκτριες του γκολφ παγκοσμίως, η Ko Jin-young και η Park Sung-hyun. Η δεξιοτεχνία και η τεχνική που προσφέρουν και οι δύο παίκτριες αντικατοπτρίζουν την απρόσκοπτη συνένωση τέχνης και τεχνολογίας που η LG SIGNATURE φέρνει στην αποκλειστική lifestyle σειρά κορυφαίων λύσεων.

    Η συνεπής και υψηλού επιπέδου απόδοση στο άθλημα του γκολφ απαιτεί δεξιότητα, ταλέντο και πάνω απ’ όλα, αφοσίωση – χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι Ko και Park. Η LG SIGNATURE αξιοποιεί τις ίδιες ιδιότητες για να παράγει αξεπέραστα προϊόντα, τα οποία λατρεύουν οι καταναλωτές παγκοσμίως για την απαράμιλλη ποιότητά τους, τη λειτουργικότητα και το στιλ. Οι ιδανικές ambassadors για την LG SIGNATURE, η Park και η Ko μοιράζονται την ίδια επιθυμία και την αποδεδειγμένη ικανότητα του brand να δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Η digital καμπάνια θέτει στο επίκεντρο το άριστο επίπεδο των LPGA Stars και Brand Ambassadors, Ko Jin-young και Park Sung-hyun

    Η Κο Jin-young έχει το κοινό κίνητρο με όλους τους επαγγελματίες παίκτες του γκολφ, με το δικό της στυλ παιχνιδιού να είναι, σαφώς, διακριτό. Ένα τεράστιο μέρος της επιτυχίας της Ko είναι η σχολαστική προετοιμασία της και η εξαιρετική ικανότητά της να ‘διώχνει’ όλους τους αντιπερισπασμούς κατά τη διάρκεια της αθλητικής της πορείας. Αφού κατάφερε την πρώτη επαγγελματική της νίκη στο 2018 ISPS Handa Women Australian Open, η Ko πήρε άλλες δύο τεράστιες διακρίσεις LPGA την επόμενη χρονιά: το 2019 ANA Inspiration και το 2019 Evian Championship, στο οποίο είναι επίσης χορηγός η LG SIGNATURE.

    «Κάθε παιχνίδι παίζεται διαφορετικά και υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που πρέπει να αναλογιστεί κάνεις σε κάθε συρτό χτύπημα (putt) και κάθε κίνηση, γι’ αυτό η τεχνική και η συνέπεια είναι τόσο σημαντικά», δήλωσε ο Ko. «Η υπομονή, η πειθαρχία, και πάνω απ’ όλα, η προετοιμασία – τόσο σωματικά όσο και ψυχικά – είναι τα στοιχεία που μου επιτρέπουν να φέρνω τα αποτελέσματα που περιμένω και απαιτώ από τον εαυτό μου».

    Διάσημη για τα εκπληκτικά ‘long drives’ της, η Park Sung-hyun έχει μια αναγνωρίσιμη κίνηση που συνδυάζει δύναμη και καλλιτεχνική χάρη σε απόλυτη ισορροπία. Η ευδιάκριτη τεχνική της δημιουργεί απίστευτη ταχύτητα στο κεφάλι του κλαμπ, στέλνοντας το μπαλάκι ψηλά και μακριά με ρυθμική ακρίβεια προσφέροντας μεγάλη ευχαρίστηση σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι. Η Park έκανε το επαγγελματικό της ντεμπούτο το 2017, ξεπερνώντας τους πιο έμπειρους παίκτες και κατέκτησε τον πρώτο της LPGA τίτλο, το Open Women Championship 2017 των ΗΠΑ.

    «Μου αρέσει να σκέφτομαι το γκολφ ως μορφή τέχνης και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στο στυλ του παιχνιδιού μου», δήλωσε η Park. «Παρόλο που η δεξιότητα και η πρακτική είναι προφανώς σημαντικά για τον τρόπο που παίζει κανείς, το ίδιο ισχύει και για τη δημιουργικότητα και εκεί πιστεύω ότι έχω ένα πλεονέκτημα».

    Δύο από τις καλύτερες παίκτριες γκολφ, η Park και η Ko ενσαρκώνουν τη δέσμευση της LG SIGNATURE για την αριστεία. Η μαεστρία και η άψογη τεχνική που επιδεικνύουν στα πιο διάσημα γήπεδα γκολφ παγκοσμίως αποτελεί την κατάλληλη μεταφορά για την υψηλή αισθητική και την προηγμένη τεχνολογία που συνδυάζεται απόλυτα στις άψογες συσκευές της μάρκας.

    «Όλοι οι LG SIGNATURE ambassadors είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας μαζί τους για να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι αυθεντία της τέχνης», δήλωσε ο Kim Jin-hong, επικεφαλής του Global Marketing Center της LG. «Προσεγγίζοντας καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, αυτή η digital καμπάνια είναι ένας τέλειος τρόπος για να εκφράσουμε τη φιλοσοφία του brand μας και να γιορτάσουμε τις δεξιότητες και τις προσπάθειες που απαιτούνται για την επίτευξη ενός πραγματικού αριστουργήματος».

    Για να μάθετε περισσότερα για τα νέα LG SIGNATURE Master Story Series videos με την Ko Jin-young και την Park Sung-hyun, παρακαλώ επισκεφθείτε το παρακάτω Link:  www.LGSIGNATURE.com  

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles