12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα τεχνική lifting που σε… δείχνει “αψεγάδιαστο” όταν κάνεις βιντεοκλήση. Αμέ… Είναι αλλού οι Αμερικάνοι!

    Ένας πλαστικός χειρουργός στην Ουάσιγκτον έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί μία τεχνική που ονομάζει… “Facetime Facelift”, ανταποκρινόμενος στις “ανάγκες” πελατών του, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι εμφανίζονται με… “διπλοσάγονο” στην οθόνη του iPhone όταν χρησιμοποιούν την την εφαρμογή Facetime.


    “Οι πελάτες μου έρχονται με τα iPhone τους και μου δείχνουν πώς φαίνονται στο Facetimeαναφέρει ο Dr Sigal. “Η γωνία που κρατούν το τηλέφωνο, όταν θέλουν να κοιτάξουν την κάμερα και να μιλήσουν, αιχμαλωτίζει κάθε λεπτομέρεια και ατέλεια του προσώπου, όπως, για παράδειγμα, τη χαλάρωση και το διπλοσάγονοσυνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι πολλοί από αυτούς που τον επισκέπτονται δείχνουν “σοκαρισμένοι” από την εικόνα του εαυτού τους στο Facetime, αναφέροντας ότι δεν ήξεραν ότι μοιάζουν κάπως έτσι.

    Ο γιατρός φαίνεται πως έχει πάρει, πάντως, στα… σοβαρά το “πρόβλημα” των πελατών του, αναπτύσσοντας μία νέα τεχνική με την ονομασία “Facetime Facelift” για να το αντιμετωπίσει. Και κάπως έτσι, ένα ακόμη από τα σοβαρά προβλήματα του ανθρώπου σήμερα, φαίνεται πως βρίσκει λύση. Ουφ… ανακούφιση.

    Πηγή: Geekologie

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles