15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Ookla ανέδειξε την Epic ως «το γρηγορότερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο»

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Speedtest, η Ookla ανέδειξε την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» (“Fastest Mobile Network in Cyprus”) για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2020, πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας (Speed Score) 48,82 με μέσες ταχύτητες λήψης 53,70 Mbps και 15,85 Mbps για αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα δεδομένα του Speedtest Intelligence, οι μέσες ταχύτητες λήψης της Epic επιτυγχάνονται για πρώτη φορά, και μάλιστα σε μια περίοδο υψηλής ζήτησης για τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Θάνος Χρονόπουλος σχολίασε: «Για ακόμα μία φορά μέσα σε ένα χρόνο συμβαίνει κάτι πρωτοφανές: Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Epic κατακτά δύο φορές την κορυφή. Πρώτα μέσα από την αξιολόγηση της umlaut και τώρα με τις μετρήσεις της Ookla. Το γεγονός ότι δύο εταιρείες μετρήσεων με διεθνές κύρος και αναγνωρισιμότητα ξεχώρισαν την Epic αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η εταιρεία μας συνεχίζει να πρωτοπορεί στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο και πως οι συνεχείς επενδύσεις μας για ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου και εξαιρετικά γρήγορου δικτύου απέδωσαν καρπούς».

    Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαηλίδης, CTIO της Epic, δήλωσε σχετικά: “Οι πρόσφατες επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ οδήγησαν στη δημιουργία ενός εξαιρετικά γρήγορου και προηγμένου δικτύου με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και μεγάλη κάλυψη, με στόχο την ουσιαστική και πρακτική αναβάθμιση της καθημερινής εμπειρίας επικοινωνίας. Το υπερσύγχρονο δίκτυο υψηλής ταχύτητας της Epic είναι πλέον σε θέση να καλύψει την αυξημένη κίνηση και τις ανάγκες των συνδρομητών στη νέα ψηφιακή εποχή, διατηρώντας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Οι ταχύτητες δεδομένων που παρέχονται τώρα από την Epic και επαληθεύτηκαν από την Ookla, είναι σημαντικά υψηλότερες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και παρά τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών μας φέτος κατά περίπου 60%, λόγω των συνθηκών που προκαλούνται από την πανδημία του κορωνοϊού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Epic κατάφερε να πρωτεύσει σε μετρήσεις όπως οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης δεδομένων, καθώς και στην καθυστέρηση (latency), όπως επιβεβαιώνεται από την Ookla”.

    Τέλος, ο Doug Suttles, Διευθύνων Σύμβουλος της Ookla αναφερόμενος στην βράβευση της Epic, δήλωσε  “Πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες βασίζονται στο Speedtest για τη μέτρηση της απόδοσής τους στο διαδίκτυο κάθε χρόνο. Η Ookla αναλύει αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών για να πάρει μια απαράμιλλη προβολή σε μετρήσεις κινητής και σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρά μας να αναγνωρίζουμε την Epic ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο βάση της αυστηρής ανάλυσής μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσης της Epic, όπως βιώνουν οι πελάτες τους, στο Q1 και Q2 “.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles