22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η πολυαναμενόμενη σειρά Xiaomi 12T Series έρχεται στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop!

    Τα νέα Xiaomi 12T και Xiaomi 12T Pro έρχονται στα καταστήματα Vodafone αλλά και στο Vodafone eShop και χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες χρήσης ενώ ξεχωρίζουν για τον άψογο σχεδιασμό και τις ασυναγώνιστες επιδόσεις τους. Με κάθε αγορά Xiaomi 12Τ από τις 13/10 μέχρι και τις 23/10 όλοι παίρνουν δώρο το Xiaomi Smart Band 7 Pro αξίας 119 και με κάθε Xiaomi 12Τ Pro δώρο τη σκούπα Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite αξίας 229€, καθώς και 6 μήνες εγγύηση προστασίας οθόνης και 3 μήνες δωρεάν YouTube Premium.

    Επιπλέον, για όποιον επιλέξει να δώσει την παλιά του συσκευή για να αγοράσει τα Xiaomi 12T και Xiaomi 12T Pro, θα υπάρχει έξτρα όφελος +50€ επιπλέον της αξίας της συσκευής του μέσω της Pandas*. Ενώ, με κάθε αγορά συσκευής Xiaomi 12T Series οι πελάτες της Vodafone θα πάρουν δώρο και το πακέτο προνομίων Giga Ready που προσφέρει 12GB, 20% έκπτωση στις επισκευές συσκευής για έναν χρόνο και 3 μήνες δωρεάν το Vodafone TV.

    Αναλυτικότερα η κορυφαία σειρά Xiaomi 12T:

    Xiaomi 12T: Διαθέτει οθόνη 6,67″ CrystalRes AMOLED με ανάλυση 1220p και διπλά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos για καθηλωτική στερεοφωνική εμπειρία. Eνσωματώνει εντυπωσιακή βασική κάμερα 108MP υψηλής ανάλυσης, πολλαπλές οπτικές αναβαθμίσεις και κορυφαίες λειτουργίες νυχτερινών λήψεων. Το Xiaomi 12T είναι εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 8100-Ultra, κατασκευασμένο με επεξεργασία TSMC 5nm, προσφέροντας αναβάθμιση στην απόδοση ισχύος και κορυφαία εμπειρία και μπαταρία των 5000mAh.

    Χiaomi 12Τ Pro: Η συσκευή διακρίνεται για το σύστημα απεικόνισης, το οποίο προσφέρει την υψηλότερη από ποτέ ανάλυση με αισθητήρα εικόνας 200MP, με OIS, φακό 8P και καινοτόμες λειτουργίες κάμερας AI. Διαθέτει Με οθόνη 6,67″ CrystalRes AMOLED, με διπλά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos για στερεοφωνική εμπειρία και πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1, κατασκευασμένο με επεξεργασία TSMC 5nm.

    Στα καταστήματα Vodafone αλλά και στο Vodafone eShop όλοι μπορούν να αποκτήσουν το νέο Xiaomi 12T με προτεινόμενη τιμή λιανικής 649€ και το Xiaomi 12T Pro με προτεινομένη τιμή λιανικής 899€. Παράλληλα, oι ειδικοί τεχνολογίας της ομάδας Ready είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα Vodafone κάθε φορά που χρειάζεται για να παρουσιάσουν όλες τις δυνατότητες των εντυπωσιακών Xiaomi 12T Series.

    * Αναλυτικά το πρόγραμμα trade in με τα αντίστοιχα οφέλη του στο https://xiaomi12tseriesinfotradein.gr/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles