13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η PRIORITY ανέλαβε το έργο εγκατάστασης του λογισμικού eQualSuite ISO Management στις Υπεραγορές Αλφαμέγα της Κύπρου

    Δελτίο Τύπου 

    H PRIORITY Α.Ε., πρωτοπόρος συμβουλευτική εταιρεία επιχειρήσεων στους τομείς  οργάνωσης, ψηφιακού μετασχηματισμού και εκπαίδευσης, ανέλαβε το έργο της εγκατάστασης του νέου λογισμικού της, eQualSuite ISO Management στις Υπεραγορές Αλφαμέγα, μια από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες υπεραγορές της Κύπρου.

    Το eQualSuite ISO Management αποτελεί οργανικό μέρος μιας ευρύτερης πλατφόρμας λογισμικών της PRIORITY που προσφέρει αξιόπιστες λύσεις εξοικονόμησης χρόνου και πόρων στους πελάτες της.

    Το λογισμικό eQualSuite ISO Management, με ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης και συντήρησης, χρησιμοποιείται ήδη σε περισσότερες από 200 επιχειρήσεις.

    Εκτελεί μόνο του μία σειρά τυποποιημένων εργασιών, προγραμματίζει δράσεις, συγκεντρώνει δεδομένα, παρακολουθεί εκκρεμότητες και καθοδηγεί τους αρμόδιους για τις απαιτούμενες ενέργειες. Επιπλέον, επεξεργάζεται στατιστικά όλα τα δεδομένα και δημιουργεί on-line reports που ορίζει ο χρήστης, απλοποιώντας έτσι την εφαρμογή των συστημάτων ISO και βοηθώντας την εκάστοτε εταιρεία να προετοιμαστεί για την επιθεώρηση.

    Οι υπεραγορές ΆλφαΜέγα που ειδικεύονται στο λιανεμπόριο και την πώληση καθημερινών και επιλεγμένων προϊόντων στην Κυπριακή αγορά, έχουν διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων τους σημαντικά τα τελευταία χρόνια, πρωτοπορώντας παράλληλα στην υιοθέτηση πολιτικών και λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles