16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Sony Xperia Z Ultra;

    Μία πρόσκληση της Sony, η οποία αφορά μία εκδήλωση που ετοιμάζει στη Γαλλία για τις 4 Ιουλίου, εικάζεται ότι αποκαλύπτει για πρώτη φορά επίσημα το Xperia Z Ultra (το είχαμε ακούσει και ως Xperia ZU), το μεγάλο smartphone των 6,44 ιντσών που ετοιμάζουν οι Ιάπωνες και το οποίο είχαμε δει έως τώρα μόνο στη γνωστή φωτογραφία που έχει διαρρεύσει με το.. γατάκι.

    sony-france-invites

    “Η Sony Mobile έχει μία μεγάλη έκπληξη για σένα”… αναφέρει η πρόσκληση, με τη λέξη “μεγάλη” να πιστεύεται ότι αφορά την ανακοίνωση του “γιγαντιαίου” smartphone των 6,44 ιντσών της εταιρείας.

    Κάτι ακόμη που μπορεί να εικάσει κανείς από την πρόσκληση αφορά το ότι ένα μέρος του κειμένου είναι γραμμένο με ένα stylus, κάτι που ίσως σημαίνει ότι το smartphone της Sony θα υποστηρίζει γραφίδα.

    Από τη φωτογραφία, δε, που εμφανίζεται, εικάζουμε ότι το Xperia Z Ultra είναι ιδιαίτερα λεπτό (κάποιες φήμες λένε ότι θα έχει πάχος 6,5 χιλιοστά).

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα specs που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, οι φήμες μιλούν για οθόνη 6,44 ιντσών όπως σημειώσαμε, ανάλυσης 1080p και τεχνολογίας Triluminos με υποστήριξη X-Reality, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.2GHz με γραφικά Adreno 330, 2GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και δύο κάμερες (8MP και 2MP). Η συσκευή θα κυκλοφορήσει ενσωματώνοντας το Android 4.2 ενώ οι διαστάσεις της φτάνουν τα 179,2x92x6,5 χιλιοστά και το βάρος της τα 212 γραμμάρια.

    Περισσότερα μάλλον θα μάθουμε σε μερικές ημέρες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles