23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Ψηφιακή βιβλιοθήκη READ by ΜΤΝ στηρίζει τους μαθητές του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου

    read by mtn

    Στήριξη στους μαθητές των εγκλωβισμένων σχολείων του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου προσφέρει η ψηφιακή βιβλιοθήκη READ by ΜΤΝ. Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία στο πλαίσιο του προγράμματος για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των νέων, μαθητές του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου παρέλαβαν 45 tablets στα οποία μπορούν να βρουν όλα τα σχολικά βιβλία της Κύπρου, άλλα και πολλά ακόμη βοηθήματα, μέσα από την ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα READ BY MTN.

    Να σημειωθεί ότι η ψηφιακή πλατφόρμα READ BY MTN είναι ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που στοχεύει στην διάδοση της ψηφιακής γνώσης και στηρίζεται από το πολιτιστικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και τον όμιλο SPPMEDIA.

    Στόχος της συγκεκριμένης  πρωτοβουλίας είναι η αξιοποίηση της τεχνολογίας, η παροχή κινήτρων σε μαθητές για ακόμη στενότερη επαφή με την ψηφιακή εποχή και η  δημιουργία ενός ακόμη τρόπου επικοινωνίας με τον πολιτισμό. Η χρήση της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας READ BY MTN ενισχύει την προσπάθεια ανάπτυξης των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μαθητών και συμβάλλει στην προώθηση της μάθησης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles