16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Samsung εξηγεί γιατί τα Galaxy S6 και S6 Edge δεν είχαν υποδοχή microSD ενώ τα νέα Galaxy S7 και S7 Edge έχουν!

    Μπορεί οι περσινές ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy S6 και S6 Edge, με την ανανεωμένη σχεδίαση από μέταλλο και γυαλί και τα special specs, να ικανοποίησαν πολύ κόσμο, κάποιοι ωστόσο είχαν στενοχωρεθεί που δε διέθεταν υποδοχή για microSD. Γιατί είχε συμβεί αυτό; Και γιατί τα φετινά μοντέλα της εταιρείας, Galaxy S7 και S7 Edge, επαναφέρουν τη θύρα microSD.

    S7-Press

    O Kyle Brown, head of technology, content and launch management της Samsung, εξηγεί στο Techradar τους λόγους, σημειώνοντας ότι μια υποδοχή microSD στα Galaxy S6/S6 Edge θα μπορούσε να κάνει τις συσκευές πιο αργές και γι’ αυτό δε συμπεριλήφθηκε σ’ αυτές από την κορεατική εταιρεία. Αν θυμάστε, ήταν οι πρώτες συσκευές με τη πρότυπο μνήμης UFS 2.0, σχεδόν τρεις φορές πιο γρήγορο απ’ ό,τι οι προηγούμενες eMMC 5.0. Η Samsung πίστευε λοιπόν τότε ότι τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα microSD θα διαβαζόταν πιο αργά, καθυστερώντας έτσι την απόδοση των συσκευών, γι’ αυτό το λόγο δεν ενσωμάτωσε σχετική υποδοχή.

    Καθώς τα νέα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge αποτελούν απλά αναβαθμίσεις των προηγούμενων μοντέλων, η Samsung μπόρεσε να εργάστηκε πάνω σε μία λύση και… την έδωσε. Όπως σημειώνει ο κ. Brown, η επιστροφή της υποστήριξης microSD ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά του S7 που έλαβαν τις πιο θετικές γνώμες από τους καταναλωτές, όπως ωστόσο και το γεγονός ότι είναι αδιάβροχα. Εσάς αλήθεια ποιο νέο χαρακτηριστικό των S7 και S7 Edge σας ενθουσίασε;

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles