16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου των ακουστικών του HTC U11 λειτουργεί μόνο σε αυτή τη συσκευή

    Μόλις πριν από μια εβδομάδα, η HTC προέβη στην επίσημη παρουσίαση του HTC U11. Μαζί με τη συγκεκριμένη συσκευή, η εταιρεία δίνει εντελώς δωρεάν και ένα ζευγάρι ακουστικών της ίδιας, με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Η απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία τους εξασφαλίζεται από τη θύρα USB Type-C, επομένως δε θα πρέπει να ανησυχείτε για τη φόρτισή τους.

    HTC U11 2

    Ο Jeff Gordon, επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της HTC, ανέφερε στην ιστοσελίδα Phonearena, ότι αν και τα ακουστικά λειτουργούν και είναι συμβατά με οποιαδήποτε συσκευή η οποία έρχεται εξοπλισμένη με θύρα USB Type-C, όπως τα HTC U Ultra, HTC U Play και HTC 10 EVO/ HTC Bolt, η λειτουργία ακύρωσης θορύβου, περιορίζεται μόνο στα HTC U11.

    Επιπλέον, η ιστοσελίδα ρώτησε τον Gordon, για ποιο λόγο η HTC επέλεξε το Edge Sense να ενεργοποιείται με πίεση και όχι με πλήκτρο. Ακολουθεί η απάντηση που έδωσε: «Τα πλήκτρα έχουν περιορισμένη λειτουργικότητα, ενώ οι αισθητήρες που λειτουργούν με το Edge Sense έχουν την προοπτική να λειτουργούν με ένα πλήθος διαφορετικών αλληλεπιδράσεων που έχουν ως βάση τους την αφή». Με απλά λόγια, η HTC φαίνεται ότι έχει μεγάλα σχέδια για το Edge Sense, με τον Jeff Gordon να ολοκληρώνει λέγοντας: «Η πίεση είναι απλώς η αρχή».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles