18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η θερμοκρασία του σπιτιού σας γίνεται υπόθεση… Legrand!

    Ονειρεύεστε να ζείτε σε ένα σπίτι, το οποίο θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του όπου κι αν βρίσκεστε; Για μία ακόμη φορά, η Legrand με τα έξυπνα προϊόντα της θα σας λύσει τα χέρια! Φέτος το χειμώνα εξοικονομείτε ενέργεια & χρήματα με το νέο «Έξυπνο» Θερμοστάτη της Legrand, «Smarther with Netatmo».

    Λείπετε όλη μέρα και αργήσατε να επιστρέψετε στο σπίτι; Είναι Κυριακή και δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Επιστρέφετε από ταξίδι και θέλετε να βρείτε τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας; Επιστρέφουν τα παιδιά νωρίτερα από το σχολείο;

    Είτε βρίσκεστε στον καναπέ του σπιτιού σας είτε στην άλλη άκρης της γης, μπορείτε να ρυθμίσετε και να παρακολουθήσετε την θερμοκρασία του προσωπικού σας χώρου με τον «Έξυπνο» Θερμοστάτη «Smarther with Netatmo», με ενσωματωμένο Wi-Fi, από το smartphone σας, μέσω της εφαρμογής Home + Control, ή τοπικά από το θερμοστάτη. Η άνεση και ο έλεγχος του σπιτιού σας είναι πλέον στο χέρι σας αφού με τη σωστή χρήση του «Smarther with Netatmo» μπορείτε να μειώσετε την ενεργειακή κατανάλωση για θέρμανση και να εξοικονομήσετε χρήματα. Με την εφαρμογή δημιουργείτε τα δικά σας σενάρια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καθημερινότητά σας. Έτσι, από την οθόνη του smartphone σας έχετε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου σας και του χρόνου λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης όπου κι αν βρίσκεστε!

    Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε διαφορετικούς θερμοστάτες στο ίδιο σπίτι ή και σε διαφορετικά σπίτια (πχ. Κυρια κατοικία και εξοχική). Το μίνιμαλ και σύγχρονο design του, το λεπτό φινίρισμα και η γυαλιστερή του επιφάνεια, τον καθιστούν ιδανικό για κάθε χώρο και κάθε στυλ διακόσμησης. Χάρη στην οθόνη αφής, μπορείτε να διαχειρίζεστε το θερμοστάτη με ένα μόνο άγγιγμα. Ο “έξυπνος” θερμοστάτης Smarther with Netatmo διατίθεται σε 2 εκδόσεις, επίτοιχος σε λευκό χρώμα και χωνευτός σε λευκό και μαύρο χρώμα

    Με τη Legrand απολαμβάνετε τις προσωπικές σας στιγμές στην ιδανική θερμοκρασία ενώ παράλληλα εξοικονομείτε ενέργεια & χρήματα. Φέτος το χειμώνα ζεσταινόμαστε «έξυπνα» και με άνεση, ελέγχοντας τη θερμοκρασία αλλά και τα έξοδά μας με το πάτημα ενός κουμπιού, οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε.

    Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς την τέλεια θερμοκρασία του χώρου σας μέσα από τα «έξυπνο» θερμοστάτη της Legrand Smarther with Netatmo κάνοντας κλικ εδώ!

    Αποστολή μας: η οικονομία και η άνεσή σας… έξυπνα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles