18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η θήκη για iPhone που σε προστατεύει από… ληστές!

    Θα την αναζητήσετε με την ονομασία “Knucklecase” και ο κατασκευαστής της θα βιαστεί να σας προειδοποιήσει ότι είναι απλά μία θήκη, με σκοπό να προστατεύσει το iPhone σας. Θα σας ενημερώσει ακόμη ότι οποιαδήποτε άλλη χρήση της θεωρείται “καταχρηστική” και πως η εταιρεία δεν ευθύνεται για κακή χρήση του προϊόντος που θα προκαλέσει βλάβη στον εαυτό σας ή σε τρίτους.

    Όλα αυτά τα περίπλοκα συμβαίνουν, καθώς η θήκη αυτή, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, μπορεί να παίξει και το ρόλο της… σιδερογροθιάς, προστατεύοντας όχι μόνο το κινητό σας, αλλά και εσάς από μία απρόσμενη επίθεση στο δρόμο… Και κάπως έτσι, κερδίζει, έστω και άτυπα, τον τίτλο της μοναδικής θήκης που προσφέρει αυτή την ιδιότυπη διπλή προστασία. (Ή μήπως όχι; Για σταθείτε… Μόλις θυμηθήκαμε μία ακόμη με… pepper spray.)

    Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα σταθούμε στην πρωτοτυπία της. Και στο γεγονός ότι σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε το κινητό σας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Όσο για το αν, τελικά, θα σας προστατεύσει σε περίπτωση ανάγκης, πάρτε την εσείς και… αχρείαστη να είναι.

    Πηγή: Laughing Squid

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles