15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iblazr. Ένα… flash για καλύτερες νυχτερινές λήψεις με το κινητό σας

    Παραδεχόμαστε ότι τα σύγχρονα smartphones έχουν βελτιώσει σημαντικά τις φωτογραφικές τους δυνατότητες, παρ’ όλα αυτά αν θα μπορούσε κανείς να βρει μία “αχίλλειο πτέρνα” σ’ αυτά είναι οι επιδόσεις τους στις βραδινές λήψεις. Λίγα είναι τα μοντέλα που τα καταφέρνουν καλά σ’ αυτόν τον τομέα, διαθέτοντας ένα ικανοποιητικό flash που θα απογειώσει τα νυχτερινά σας πλάνα.

    iblazr

    Από αυτή την έλλειψη παίρνει αφορμή η iblazr δημιουργώντας ένα εξωτερικό flash που μπορεί να συνεργαστεί τόσο με iOS όσο και με Android κινητά τηλέφωνα. Αποτελείται από τέσσερις ισχυρές λυχνίες LED που λειτουργούν σε συνεργασία με το app της κάμερας κάθε συσκευής, παρέχοντας περισσότερο “φως” για τις λήψεις σας σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

    Flash-Comparison

    Το iblazr συνδέεται στο κινητό μέσω της υποδοχής 3.5mm, ενώ διαθέτει τη δική του επαναφορτιζόμενη μπαταρία ώστε να μην ξοδεύει αυτή της συσκευής σας σε μία δύσκολη ώρα. Επιπλέον, έχει δυνατότητα περιστροφής ώστε να μπορείτε ακόμη και να αυτοφωτογραφίζεστε με τη βοήθειά του.

    Iblazr-Colors

    Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει προς το παρόν στοιχεία για το πότε θα διαθέσει στην αγορά το ενδιαφέρον αυτό gadget της, ωστόσο η σελίδα της στο Facebook τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει με φωτογραφίες από αυτό, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σύντομα.

    Πώς σας φαίνεται αλήθεια; Θα χρησιμοποιούσατε ένα εξωτερικό flash για τις φωτογραφίες του κινητού σας ή το θεωρείται περιττό βάρος στην τσάντα ή την τσέπη σας;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles