21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που ενέμπνευσε το The Conjuring μηνύουν την Warner Bros!

    Ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες του concept “στοιχειωμένο σπίτι”, ένα φιλμ που τα πήγε πολύ καλά στο box office (318 εκατομμύρια δολάρια με budget 20!) αλλά και στις κριτικές, με τους Patrick Wilson και Vera Farmiga να είναι ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο. Το The Conjuring προκάλεσε πολλούς εφιάλτες στους θεατές που το παρακολούθησαν, ωστόσο φαίνεται πως έχει κάνει τη ζωή κόλαση και στους ιδιοκτήτες του σπιτιού που ενέμπνευσε την ιστορία της ταινίας. Κι αυτό γιατί οι horror fans σπεύδουν να το δουν από κοντά και το έχουν σχεδόν μετατρέψει σε τουριστικό προορισμό!

    conjuring

    Το φιλμ αφηγείται την ιστορία των Ed και Lorraine Warren, για κάποιους οι πιο διάσημοι ερευνητές του μεταφυσικού στην Αμερική οι οποίοι το 1971 βρέθηκαν στο αγροτόσπιτο της οικογένειας Perron στο Harrisville στο Rhode Island, για να αντιμετωπίσουν μία σκοτεινή παρουσία που είχε τρομοκρατήσει τους ένοικους του σπιτιού.
    Οι Norma Sutcliffe και Gerry Helfrich λοιπόν έκαναν μήνυση στην Warner Bros. για το λόγο πως το σπίτι τους έχει γίνει στόχος των φανατικών των ταινιών τρόμου, οι οποίοι θέλουν με κάθε τρόπο να δουν από όσο γίνεται πιο κοντά την περίφημη “στοιχειωμένη” κατοικία. Και εάν αναρωτιέστε πως γνωρίζουν όλοι που βρίσκεται αυτό, αρκεί να σας πούμε πως στην αρχή της ταινίας, εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει πως η ταινία είναι βασισμένη στην “αληθινή ιστορία” που συνέβη σ’ ένα σπίτι στο Harrisville στο Rhode Island. Λίγα λεπτά να ψάξεις στο Google και αμέσως το έχεις βρει.
    Αν και οι ιδιοκτήτες έχουν τοποθετήσει φράχτες και πινακίδες που προειδοποιούν τους επισκέπτες να μην πλησιάζουν, οι fans φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να τριγυρίζουν στο μέρος αναζητώντας την μεταφυσική πρόκληση. Φυσικά την ίδια στιγμή οι κάτοικοι του σπιτιού φοβούνται πως μπορεί να συμβούν τα χειρότερα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles