20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη επαφή με το πανέμορφο ZTE My Prague (Hands-on + pics – IFA 2015)!

    Η ZTE έκανε αισθητή την παρουσία της στη φετινή IFA με το ZTE Axon Elite, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες. H ναυαρχίδα Axon δεν ήταν η μοναδική συσκευή όμως που τράβηξε το ενδιαφέρον στο booth της ZTE, καθώς και το ολοκαίνουργιο Nubia My Prague σίγουρα μπορεί να δελεάσει τους fans της μεσαίας κατηγορίας

    ZTE My Prague (6)

    To ΖΤΕ My Prague διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED (με ανάλυση στα 1920×1080 pixels) και πυκνότητα  pixels που μπορεί να φτάσει στα 424ppi. Σε γενικές γραμμές, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι πρόκειται για μία συσκευή που ξεχωρίζει για τον premium χαρακτήρα της, ενώ παράλληλα σε καμία περίπτωση δεν υπολείπεται σε δυνατότητες, καθώς το Snapdragon 615 SoC με τον octa-core CPU (χρονισμένο στο 1.5GHz) μπορεί να τρέξει με χαρακτηριστική άνεση ακόμη και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

    ZTE My Prague (5)

    Επιπλέον, το My Prague ανάλογα με την έκδοση του έρχεται με 2 ή 3GB RAM και 16 ή 32GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμη μέσω microSD). Επίσης, το My Prague διαθέτει κάμερα (κύριο σένσορα) με 13MP και μπροστινή selfie cam, η οποία μπορείτε να τραβήξει photos στα 8MP. Τέλος, η χωρητικότητα του ανέρχεται στα 2200mAh.

    ZTE My Prague (4)

    ZTE My Prague (7)
    To mid-ranger My Prague της ZTE είναι βέβαιο ότι μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και επειδή μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις έστω και λίγο που το δοκιμάσαμε, δεν σας κρύβουμε ότι το περιμένουμε πως και πώς να το δούμε και από τα μέρη μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles