18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2017 – Samsung Gear Fit 2 Pro Hands-On (photos & videos)

    Η Samsung σε καμία περίπτωση δεν δυσαρέστησε τους φίλους των wearables στην IFA 2017, καθώς οι Κορεάτες με τα Gear Fit 2 Pro και Gear Sport έδειξαν ότι έχουν πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι τους. Μετά το Gear Sport είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και το Gear Fit 2 Pro, το οποίο αποτελεί ένα activity / fitness tracker που είναι ότι πρέπει για αθλητές, αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να υιοθετήσουν ένα καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

    Gear Fit 2 Pro (4)

    Σχεδιαστικά πανέμορφο, καθώς η εξωτερική του εμφάνιση και το design του αμέσως διακρίνεται για την trendy και νεανική φιλοσοφία του. Όσον αφορά τα tech specs του, η πρόταση της Samsung βασίζεται σε λειτουργικό Tizen, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδιάστηκε με γνώμονα τις “κολυμβητικές” ανησυχίες του χρήστη του, καθώς διαθέτει water resistance στις 5 ατμόσφαιρες και 50 μέτρα κάτω από το νερό. Επιπλέον, στην καρδιά του βρίσκεται μία dual-core CPU, το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 34 γραμμάρια, ενώ το curved display του είναι στην 1.5 ίντσα με την τεχνολογία Super AMOLED να μην λείπει ούτε από εδώ.

    Gear Fit 2 Pro (1)

    Τέλος, η χωρητικότητα της μπαταρίας του Gear Fit 2 Pro ανέρχεται στα 200mAh, ενώ επίσης περιλαμβάνει την ειδική εφαρμογή της Speedo. Περισσότερο Gear Fit 2 Pro στο IFA 2017 hands-on video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles