14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iHomeService: Η επιλογή σας στο service προϊόντων Apple

    Εάν έχετε στην κατοχή σας κάποιο προϊόν της Apple και χρειάζεστε Service, η επιλογή σας έχει ένα όνομα και λέγεται iHomeService.

    ihomeservice

    Πρόκειται για μία εταιρεία που αναλαμβάνει την επισκευή iPhone, iPad και Mac στο χώρο σας. Οι έμπειροι τεχνικοί του iHomeService θα διορθώσουν το πρόβλημα που έχει η συσκευή σας και, ταυτόχρονα, θα σας εξηγήσουν ό,τι επιθυμείτε σχετικά με την επισκευή, μιας και θα γίνεται μπροστά στα μάτια σας.

    Πρώτος κανόνας στην iHomeService είναι η ποιότητα των ανταλλακτικών. Μετά από χρόνια εμπειρίας σε iPhone & iPad Service στην ελληνική αγορά, η εταιρεία γνωρίζει καλά πως μόνο ένα μικρό ποσοστό των επισκευαστικών κέντρων χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, λόγω υψηλού κόστους και δυσκολίας στην προμήθεια. Γνωρίζουν καλά ότι δεν αξίζει να προσφέρουν αντίγραφα, καθώς δεν είναι αξιόπιστα (καμένα pixel σε λίγους μήνες, κακή εφαρμογή πάνω στο iPhone σας, μικρότερη αντοχή στις πτώσεις).

    Η iHomeService προσφέρει και άλλες υπηρεσίες, όπως ξεκλείδωμα συσκευών, ανάκτηση δεδομένων, υπηρεσίες για Apple Watch και κονσόλες. Θα βρείτε επιπλέον για αγορά προϊόντα όπως περιφερειακά για κάθε λάτρη των προϊόντων της Apple.

    Τα καταστήματα της iHomeService σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαμία φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών τους, ωστόσο αν κατοικείτε στην υπόλοιπη Ελλάδα μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με ΕΛΤΑ courier (χρέωση της εταιρείας) και σε 48 ώρες θα την έχετε πίσω στα χέρια σας, πληρώνοντας με αντικαταβολή.

    Δείτε περισσότερα στο http://ihomeservice.gr/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles