20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φέρτε το καζίνο στο σπίτι σας με την ηλεκτρονική ρουλέτα!

    Τα τυχερά παιχνίδια είναι πάντα στο πρόγραμμα τώρα στις γιορτές, αλλά ως γνωστόν, οι ιδανικές συνθήκες είναι στο σπίτι, με παρέα φίλων, γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι και δίπλα στο τζάκι. Αν αμφιβάλλετε πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό, τότε δεν γνωρίζετε για την ηλεκτρονική ρουλέτα!

    2

    Είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ μέταλλο και αντικαθιστά τη γνωστή μας μπίλια με κόκκινα LEDs, τα οποία ανάβουν ανάλογα με το που “βρίσκεται” αυτή. Το ενσωματωμένο ηχείο αναπαριστά τον ήχο της καθώς κυλά, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνεται και ο σχετικός πίνακας στον οποίο μπορείτε να ποντάρετε εσείς και η παρέα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι μάρκες!

    1

    Η ηλεκτρονική ρουλέτα λειτουργεί με μια μπαταρία των 9 Volts που περιλαμβάνεται στη συσκευασία αλλά μπορείτε πανεύκολα να την τροφοδοτήσετε και με κάποιο εξωτερικό μετασχηματιστή από το δίκτυο του ρεύματος, για ατέλειωτη ενασχόληση. Δώστε γιορτινό και διασκεδαστικό τόνο στο φετινό ρεβεγιόν σας με αυτό το πανέξυπνο κιτ.

    3

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles