15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτό το τελευταίο smartphone της BlackBerry με φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο;

    Μόλις πριν από λίγο καιρό, είχαμε αναφερθεί στα σχέδια της BlackBerry, όσον αφορά την κυκλοφορία μιας τελευταίας συσκευής η οποία θα διέθετε το θρυλικό QWERTY πληκτρολόγιο. Φήμες ήθελαν η συσκευή αυτή να φέρει την ονομασία BlackBerry Mercury και οι πρώτες φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο Διαδίκτυο.

    blackberry

    Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, Weibo και παρουσιάζουν την τρίτη και τελευταία συσκευή που η εταιρεία είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει για το 2016, έπειτα από τη διάθεση των DTEK50 και DTEK60. Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των συγκεκριμένων φωτογραφιών.

    Το εγχείρημα της BlackBerry στο χώρο του Android έχει αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα. Από το υπερτιμημένο Priv smartphone στο οικονομικό DTEK60, η εταιρεία έχει δείξει ότι μπορεί να καινοτομήσει ακόμη και σε άλλες πλατφόρμες. Από την άλλη πλευρά, η πρόοδος συνεπάγεται το γεγονός πως κάποια πράγματα πρέπει να αποτελέσουν πλέον παρελθόν, όπως το θρυλικό QWERTY πληκτρολόγιο. Πρώιμα benchamarks δείχνουν ότι το BlackBerry Mercury θα προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, αν και αυτές ποτέ δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας αγοράς ενός smartphone της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles