15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Ο Ben Affleck θα σκηνοθετήσει και θα παίξει σε μία standalone ταινία Batman

    Δεν αποτελεί ακριβώς και έκπληξη αφού εδώ και μήνες ακούγονταν διάφορες φήμες επί του θέματος, ωστόσο τώρα η Warner Bros. επιτέλους επιβεβαίωσε ότι ο Ben Affleck θα συνεχίσει να φοράει την στολή του Batman για πολύ καιρό ακόμα. Τουτέστιν, όχι μόνο έχει συμβόλαιο να εμφανιστεί στα Justice League 1 και 2, -ενώ θα κάνει πέρασμα και από το Suicide Squad αλλά όπως αποκαλύφθηκε θα αναλάβει σκηνοθετικά, και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει, σε μια σόλο ταινία Batman στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

    BATMAN BEN AFFLECK

    Οι φήμες πήραν λοιπόν και επίσημο χαρακτήρα στο CinemaCon του Las Vegas όπου ο Kevin Tsujihara, πρόεδρος και CEO της Warner Bros, ενώ μιλούσε για το Batman v Superman: Dawn of Justice, λέγοντας πως “έθεσε δυνατά θεμέλια για το σύμπαν της DC”, βλέπε 10 ταινίες μέχρι το 2020, πρόσθεσε: “Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα δουλέψουμε με τον Ben Affleck σε μια standalone ταινία Batman”.
    Δεν αποκαλύφτηκε κάτι περαιτέρω για ημερομηνίες, ωστόσο πρέπει να ισχύουν οι φήμες από την περασμένη χρονιά πως υπάρχει ήδη έτοιμο σενάριο από τα χέρια του Chris Terrio, ο άνθρωπος που ξανάγραψε το σενάριο του Dawn of Justice αφού είχε κερδίσει το ‘Οσκαρ για την δουλειά του στο Argo, την επίσης all around δουλειά του Affleck. Και όσο για το όνομα της ταινίας, αυτό λέγεται πως μπορεί να είναι απλά… The Batman.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles