20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Instagram Direct. Aποστολή DM με photo και video μέσω του Instagram

    Είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του Instagram για το… messaging και να, που αυτό επιβεβαιώθηκε. Σε σημερινό event στη Νέα Υόρκη, η δημοφιλής εφαρμογή -που ανήκει πλέον στο Facebook- ανακοίνωσε το λανσάρισμα της λειτουργίας Instagram Direct, που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες και video στους φίλους σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων στο Instagram.

    instagram-direct

    Πώς να χρησιμοποιήσετε το Instagram Direct

    Ανοίγοντας πλέον το Instagram, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος του home feed σας. Κάνοντας tap σε αυτό ανοίγετε το inbox σας, όπου μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα videos των φίλων σας. Αν τώρα θέλετε να στείλετε μία φωτό ή ένα video σε κάποιον, το κάνετε με τον κλασικό τρόπο που χρησιμοποιούσατε έως τώρα και, στη συνέχεια, σας ζητείτε να επιλέξετε, αν θέλετε να το μοιραστείτε με όλους τους followers σας ή να το στείλετε σε κάποιον συγκεκριμένο ή σε περισσότερα άτομα (έως 15).

    Μετά την αποστολή, έχετε τη δυνατότητα να δείτε ποιοι από τους παραλήπτες είδαν το μήνυμά σας, ποιοι έκαναν like, αλλά και τις απαντήσεις τους σε πραγματικό χρόνο, όσο η συζήτηση αναπτύσσεται σε μορφή chat.

    Η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην version 5.0 του Instagram που είναι από σήμερα διαθέσιμη για iOS και Android, ενώ οι χρήστες Windows Phone 8 θα πρέπει για ακόμη μία φορά να περιμένουν, καθώς η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε beta version.

    instagram-direct 02

    Και κάπως έτσι. το Instagram αποκτά τα δικά του PM, με εικόνα ή videο φυσικά, ώστε να ταιριάζουν με το χαρακτήρα της υπηρεσίας.

    Δείτε ένα video παρουσίασης του Instagram Direct

    Introducing Instagram Direct from Instagram on Vimeo.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles