21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Instagram: Γίνεται πιο… διασκεδαστικό με GIF στα σχόλια και lyrics στο Reels

    Ένα νέο χαρακτηριστικό ήρθε τις τελευταίες ώρες στο Instagram και οι χρήστες μπορούν επιτέλους να απαντήσουν σε αναρτήσεις με ένα GIF. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Adam Mosseri, ανακοίνωσε την προσθήκη της εν λόγω λειτουργίας στην πρόσφατη συνομιλία του στο Instagram Channels με τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg.

    “Αυτό είναι μόνο μια δόση από το τελικό χαρακτηριστικό”, αλλά ξεκινάμε με GIF στα σχόλια σήμερα“, ανέφερε ο Mosseri στο μεγάλο αφεντικό της Meta. Η λειτουργία, όπως θα περίμενε κανείς, επιτρέπει να σχολιάσει ο χρήστης μια ανάρτηση ή κάτι που είπε κάποιος άλλος, με ένα GIF από τον Giphy. Αυτό είναι το ίδιο Giphy, που η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου διέταξε τη Meta να πουλήσει πέρυσι.

    Ο Mosseri είπε ότι το Instagram δοκιμάζει επίσης lyrics στο Reels. Η δυνατότητα φαίνεται να βασίζεται στο auto-caption sticker που εισήγαγε η Meta το 2021. Κρίνοντας από το στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε ο Mosseri, ένα timeline στο κάτω μέρος του interface θα βοηθά το χρήστη να συγχρονίσει σωστά τους υπότιτλους.

    Ορίστε λοιπόν, μπορείτε επιτέλους να σχολιάσετε μια ανάρτηση με GIF. Ίσως αυτό σημαίνει ότι το Instagram θα καταφέρει τελικά να δημιουργήσει μια αποκλειστική εφαρμογή για iPad κάποια στιγμή.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Σε 6 εβδομάδες πιάνει… δουλειά ο νέος CEO του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles