18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Instagram: Περισσότερα κέρδη για τους influencers φέρνει νέα συνδρομητική υπηρεσία

    Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε διάφορες αλλαγές να λαμβάνουν χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το Instagram συγκεκριμένα να διανύει μια περίοδο ανανέωσης. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό πως η δημοφιλής πλατφόρμα θα διαθέτει προσεχώς αποκλειστικό περιεχόμενο, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο οι χρήστες που πληρώνουν.

    Η ανακοίνωση ήρθε από την επίσημη ιστοσελίδα του Instagram και σε αυτή γίνεται λόγος για μια μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας που για αρχή θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική και στη συνέχεια θα επεκταθεί. Αφορά έναν συγκεκριμένο αριθμό από influencers, των οποίων οι fans θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά Stories ή αποκλειστικά live streams πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή.

    Οι τιμές δε θα είναι ίδιες για όλους. Το μηνιαίο κόστος θα κυμαίνεται μεταξύ 0.99 και 99.99 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Instagram δε θα παίρνει χρήματα από αυτό μέχρι το 2023, αφού οι influencers θα διαλέγουν μόνοι τους το ποσό που θα χρεώνουν και θα κρατούν τα χρήματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Γυναίκα τραβά selfie πάνω σε όχημα που βουλιάζει στον πάγο – Δείτε το video (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles