17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς επηρεάζει το iOS 7.1 την αυτονομία της (iOS) συσκευής σας;

    Η κυκλοφορία της έκδοσης iOS 7.1 ήταν το γεγονός της εβδομάδας για τους κατόχους iPhone και iPad, με αρκετούς από αυτούς (κατόχους iPhone 4 και όχι μόνο) να σημειώνουν πως το update σε κάποιες περιπτώσεις απογείωσε την ταχύτητα των συσκευών τους. Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωση της αυτονομίας που προσφέρει το νέο λογισμικό; Εδώ ίσως δεν μπορούμε να μιλάμε για βελτίωση, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι το το iOS 7.0 αλλά και το iOS 7.1 έκαναν τα πράγματα “χειρότερα”, όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας των Apple Devices.

    Σχετικά tests πραγματοποίησε το Ars Technica, στο πλαίσιο των συνολικών δοκιμών της ομάδας του site, όσον αφορά την απόδοση του iOS 7.1.

    Από το site σπεύδουν να σημειώσουν αρχικά ότι είχαν παρατηρήσει σημαντική μείωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών της Apple κατά τη μετάβασή τους από το iOS 6.1 στο iOS 7.0, με το iPhone 5 να αποτελεί το “μεγαλύτερο χαμένο” του update όσον αφορά το συγκεκριμένο τομέα. Όσον αφορά τώρα τη μετάβαση από το iOS 7.0 στο iOS 7.1, οι διαφορές στην αυτονομία δεν είναι τόσο μεγάλες, είναι ωστόσο υπαρκτές, και μπορείτε να τις δείτε στο ακόλουθο πινακάκι.

    ios 7.1 battery

    Όπως βλέπετε, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι διαφορές είναι μικρές, ωστόσο υπάρχει μία υπαρκτή μείωση στην αυτονομία των iPhone και iPad (αλλά και του iPod touch) μετά το update. Εξαίρεση υπάρχει στην περίπτωση του iPhone 5 που παρουσιάζει βελτίωση στην αυτονομία του σύμφωνα με τα tests (ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, πως, όπως σημειώσαμε πιο πάνω ήταν και αυτό με τις μεγαλυτερες απώλειες στο προηγούμενο update), ενώ η περίπτωση του iPad mini πρώτης γενιάς είναι και η μόνη στην οποία έχουμε αρκετά μεγάλη μείωση της διάρκειας της μπαταρίας του, σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις της Apple.

    Σε κάθε περίπτωση, όπως διαβάζουμε συμπληρωματικά στο 9to5Mac, στην περίπτωση που έχετε προβλήματα αυτονομίας μετά την αναβάθμιση σε iOS 7.1 ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ένα clean iOS install μέσω iTunes, κάτι που, σύμφωνα με το site, έχει λειτουργήσει στο παρελθόν σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις συσκευών της Apple (βλέπε iPhone 4S), αν και, προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι βοηθάει και στο τωρινό update.

    Εσείς κάνατε το update σε iOS 7.1 και, αν ναι, τι επίδραση είχε στην αυτονομία της συσκευής σας;

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles