15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    IP Box. Ναι υπάρχει η συσκευή που μπορεί να ξεκλειδώσει ένα iPhone σε 6 ώρες!

    Στον απόηχο της “μάχης” FBI και Apple, που έληξε όταν η αμερικανική υπηρεσία βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει το iPhone του μακελλάρη του San Bernardino (άσχετα αν δε μάθαμε ποτέ τις λεπτομέρειες για το πώς το έκανε), διαβάζουμε για μία συσκευή αξίας 120 βρετανικών λιρών, το IP Box, που υπόσχεται να ξεκλειδώσει ένα iPhone μέσα σε μερικές ώρες!

    iphone-unlock

    Το IP Box μπορεί να αγοραστεί εύκολα online, καθώς και από ένα κατάστημα στο Σέφιλντ της Αγγλίας όπου το βρήκε η εφημερίδα, (διαβάστε το ρεπορτάζ στη Dailymail.co.uk εδώ) με τους υπευθύνους να σημειώνει ότι κατάφεραν να σπάσουν το password σε ένα iPhone 5c μέσα σε 6 μόλις ώρες.

    Η συσκευή μπόρεσε να παρακάμψει τον ενσωματωμένο μηχανισμό self-lock του iPhone 5c, μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες εισαγωγής του password, πριν καταφέρει να βρει τον τετραψήφιο κωδικό μέσα από τους 10.000 πιθανούς συνδυασμούς. Καθώς χρειάζεται περί τα 6 δευτερόλεπτα για την εισαγωγή κάθε κωδικού, ο μέγιστος χρόνος που θα μπορούσε να χρειαστεί για το ξεκλείδωμα δεν ξεπερνά τις 16 ώρες και 30 λεπτά.

    IP-Box successfully unlocking an iPhone and displaying a snatched pic of Ian Gallagher.

    Συνδέεται με το iPhone μέσω του lightning connector και μπορεί να συνεργαστεί με συσκευές που τρέχουν το iOS 7, ωστόσο ο προμηθευτής του, η εταιρεία Fone Fun Shop σημειώνει ότι σκοπεύει να δημιουργήσει και μία έκδοση που θα συνεργάζεται με το πλέον πρόσφατο iOS 9.

    Μίλησε κανείς για ασφάλεια των δεδομένων μας και συσκευές που δεν σπάνε;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles