15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 12: Δείτε το απόλυτο battery test με 7 iPhones να… κονταροχτυπιούνται!

    Με το iPhone 12 να ανακοινώνεται στις 13 Οκτωβρίου, εννοείται ότι οι φανατικοί φίλοι της κινητής τηλεφωνίας, επιχειρούν να ξεψαχνίσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το νέο μέλος της οικογένειας των συσκευών της Apple. Για αυτό ένα από τα σημαντικότερα θέματα που συζητούν όλοι δεν είναι άλλο από την αυτονομία της νέας ναυαρχίδας. Και μπορεί η ίδια η Apple στην παρουσίαση της να κάλυψε πολλούς από τους τομείς των iPhone 12, ωστόσο παρέλειψε να αναφερθεί σε ένα πολύ φλέγον ζήτημα, το οποίο δεν είναι άλλο από την αυτονομία και τη χωρητικότητα της μπαταρίας των νεών  συσκευών.

    Ωστόσο, για αυτή τη δουλειά υπάρχουν τόσο οι «ειδικοί» που λατρεύουν τα teardown videos, όσο και οι testers που δεν διστάζουν να βάλουν στη σειρά 7 διαφορετικά iPhone και να τα τεστάρουν μέχρι… τελικής πτώσεως. O YouTuber Mrwhosetheboss, τέσταρε τόσο τη νεότερη ναυαρχίδα της Apple, όσο και παλαιότερα μοντέλα ακόμη και το iPhone SE που ως γνωστόν αποτελεί την πιο «οικονομική» εκδοχή του iPhone που κυκλοφορεί. Τα αποτελέσματα του σκληρού, αδυσώπητου, αλλά «δίκαιου» battery test μπορείτε να τα δείτε στο video που ακολουθεί! Όπως θα διαπιστώσετε το iPhone 12 Pro μπορεί να κοστίζει περισσότερα από το iPhone 12, παρόλα αυτά ο χρόνος που πετυχαίνει στο battery test είναι 5 λεπτά λιγότερος από το «μικρότερο» μοντέλο. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και ας… νικήσει ο καλύτερος!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles