20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι προσκλήσεις έφυγαν: Θα γνωρίσεις το iPhone 5 στις 12 Σεπτεμβρίου

    Οι πολυπόθητες προσκλήσεις για τους εκπροσώπους του τύπου έφτασαν στα αμερικανικά τεχνολογικά μέσα και, απ’ ό,τι φαίνεται, οι φήμες επιβεβαιώνονται πλήρως, έτσι η Apple θα μας “συστήσει” το νέο iPhone 5 στις 12 Σεπτεμβρίου.

    Για ακόμη μία φορά, τα νέα θα μας έρθουν από το San Francisco, όπου την επόμενη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί τοπική ώρα (8 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) θα χτυπήσει η “καρδιά” της τεχνολογίας στο Yerba Buena Center for the Arts Theater, έναν πολυχώρο που χρησιμοποιεί η αμερικανική εταιρεία ιδιαίτερα συχνά σε εκδηλώσεις της.

    Η πρόσκληση διατηρεί τη μινιμάλ και λιτή λογική της εταιρείας, αναφέροντας απλά τον αριθμό 12 και τη φράση “It’s almost here”, με ένα 5 να εμφανίζεται σαν σκιά στο κάτω μέρος της.

    Σε 8 μέρες λοιπόν το νέο iPhone θα είναι γεγονός και, πλέον, όλοι οι φίλοι της Apple μπαίνουν στην “τελική ευθεία” της αναμονής για να γνωρίσουν τη συσκευή. Όσο για την κυκλοφορία της, όλα τα reports συμφωνούν ότι πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 21η Σεπτεμβρίου.

    Το iPhone 5 έρχεται!

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles