14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Στιγμές… τρέλας από το λανσάρισμα των iPhone 6 και iPhone 6 Plus (photos & video)

    Τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus διατέθηκαν σήμερα στην πρώτη “φουρνιά” χωρών και οι ουρές, τα ευτράπελα, καθώς και ο γενικότερος πανικός που πάντα συνοδεύει την κυκλοφορία των smartphones της Apple, δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά.

    iphone-6-line

    Στην Αυστραλία, την Ασία, την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική (τουλάχιστον στις χώρες που ξεκίνησε η διάθεση των συσκευών) ο κόσμος έδειξε το “ιδιαίτερο” ενδιαφέρον του για τα νέα iPhone, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ένα πραγματικό “χάος”. Χαρακτηριστικές φωτό και video από κάποιες από τις στιγμές τρέλας της κυκλοφορίας ακολουθούν.

    iPhone-6-launch-New-York

    Μεγάλος ο ο πανικός στο εμβληματικό κατάστημα της Apple στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, όπου, όπως διαβάζουμε στο Business Insider, αλλά και βλέπουμε στις συνοδευτικές φωτό, η ουρά έφτασε έως τα 12 οικοδομικά τετράγωνα. Κάποιοι, μάλιστα, δε δίστασαν να κοιμηθούν ακόμη και μέσα σε κούτες, ώστε να προστατευτούν από το κρύο, όσο περίμεναν να περάσουν οι ώρες για να διατεθεί η συσκευή.

    iPhone-6-launch-California

    Έξω από ένα Apple Store στην Καλιφόρνια κάποιοι πεινασμένοι έψησαν ακόμη και… λουκάνικα, περιμένοντας να διατεθούν τα νέα smartphones της Apple.

    Jamael Ahmed Covent Garden

    Στο πιο κοντινό μας Λονδίνο, και συγκεκριμένα στο Apple Store του Covent Garden, ο Jamael Ahmed, πρώτος κάτοχος της συσκευής, δήλωσε ότι περίμενε από τη Δευτέρα για να την αποκτήσει.

    Jamael Ahmed Covent Garden2

    Ήταν γεμάτος πείσμα, καθώς, όταν είχε βγει το iPhone 5S δεν είχε καταφέρει να βρει το το χρυσό μοντέλο. Τώρα, όμως, τα κατάφερε και έφυγε με ένα 64άρι iPhone 6 αξίας 699 λιρών.

    Songjiang University in Shanghai decided to share his girlfriend to earn money

    Ένας φοιτητής από τη Σαγκάη προκειμένου να βρει χρήματα ώστε να αποκτήσει τη συσκευή δε δίστασε να γράψει σε πλακάτ ότι θα “νοικιάσει” τη φίλη του σε όποιον τον πληρώσει. Οι τιμές; 10 γουάν την ώρα, 50 τη μέρα ή… 500 το μήνα!

    Η πιο χαρακτηριστική στιγμή, ωστόσο, της σημερινής μέρας είναι φυσικά αυτή που ακολουθεί. Στο Perth της Αυστραλίας, όπου λόγω της ζώνης ώρας, τα νέα iPhone διατέθηκαν πριν από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη, ο πρώτος “τυχερός” κάτοχος του iPhone 6 είχε την “ατυχία” να του πέσει κάτω μόλις το αγόρασε.

    https://www.youtube.com/watch?v=YbehPQfu3K0

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles