22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το βάναυσο test του iPhone 6s με υγρό άζωτο, το οποίο θα λατρέψουν οι Apple haters!

    Στο παρελθόν έχουμε παρουσιάσει τα βάναυσα και απάνθρωπα crash tests των υπευθύνων του FullMag, στα οποία υποβάλλουν όλες τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι λοιπόν, τα παιδιά στο FullMag είχαν και πάλι την (κάπως… αρρωστημένη) έμπνευση να βουτήξουν τη ναυαρχίδα της Apple μέσα σε υγρό άζωτο (έτσι ώστε να παγώσει) και εν συνεχεία να την κάνουν χίλια κομμάτια, χτυπώντας την χωρίς κανένα απολύτως έλεος με μία βαριοπούλα!

    iphone-6s vs.liquid nitrogen

    Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί εννοείται πως το δύσμοιρο iPhone 6s δεν κατάφερε να επιβιώσει ύστερα από την επαφή του με το υγρό άζωτο και το χτύπημα με την βαριοπούλα. Αν και η Apple αυτή τη φορά προτίμησε ένα πιο ανθεκτικό υλικό κατασκευής, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν ειδικό τύπο αλουμινίου (ώστε να αποφύγει ένα σκάνδαλο παρόμοιο με το bendgate), παρόλα όσο «die-hard» και εάν είναι το iPhone 6s, ο συνδυασμός βαριοπούλας και υγρού αζώτου είναι μάλλον… «too much»! Εννοείται φυσικά ότι το συγκεκριμένο test γίνεται αποκλειστικά για χαβαλέ και ενδεχομένως για να ικανοποιήσει τα εκδικητικά ένστικτα των Apple haters, οι οποίοι λατρεύουν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να βλέπουν ένα ανυπεράσπιστο iPhone να γίνεται σκόνη και θρύψαλα

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles