16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 8 με ασύρματη φόρτιση από απόσταση έως και …4,5 μέτρα!

    Παρά το γεγονός ότι το iPhone 7 βρίσκεται στην αγορά μόνο λίγους μήνες, πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν στο Διαδίκτυο και αναφέρονται στο επόμενο «επετειακό» μοντέλο της Apple, το iPhone 8. Η επόμενη χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την Apple, καθώς το iPhone συμπληρώνει δέκα χρόνια παρουσίας στην αγορά, επομένως θα δούμε σημαντικές αλλαγές.

    apple

    Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα αναφέρονται στη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του iPhone 8. Ο τρόπος υλοποίησής της θα είναι διαφορετικός απ’ αυτόν που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι παραδοσιακοί μέθοδοι ασύρματης φόρτισης των συσκευών απαιτούν να τοποθετήσετε τη συσκευή σας πάνω σε μια βάση. Η Apple λέγεται ότι σκοπεύει να καταστήσει τη φόρτιση του iPhone πραγματικά ασύρματη. Φήμες αναφέρουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει έναν ειδικό μηχανισμό στο εσωτερικό της συσκευής, ο οποίος θα μπορεί να συνδεθεί ασύρματα σε έναν πομπό που βρίσκεται σε μια πρίζα.

    Η υλοποίηση αυτή θα επιτρέψει στο iPhone να φορτίζει μέσα σε απόσταση 4.50 περίπου μέτρων. Αν όντως οι πληροφορίες επαληθευθούν, τότε θα έχει συντελεστεί ένα σημαντικό βήμα προόδου της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης. Η Apple λέγεται ότι έχει συνεργαστεί με την Energous πάνω στη νέα αυτή τεχνολογία, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως από καμιά από τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles