19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    iPhone XR: Unboxing & hands-on με το πιο οικονομικό νέο iPhone

    Ένα περίπου μήνα μετά την έλευση των iPhone XS και iPhone XS Max, το τρίτο μέλος της οικογένειας, το iPhone XR, είναι εδώ και το έχουμε στα χέρια μας!

    cof

    Η συσκευή μας ήρθε από την Cosmote για δοκιμή σε μαύρο χρώμα, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο σε ακόμη 5 χρώματα (μπλε, κοραλλί, κόκκινο, λευκό, κίτρινο) και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 128GB και 256GB.

    To iPhone XR διαθέτει edge to edge οθόνη 6,1″ Liquid Retina HD, προηγμένη κάμερα 12MP & εμπρόσθια 7MP -τεχνολογίας True Depth- και βελτιωμένο True Tone φλας. Είναι εξοπλισμένο με πανίσχυρο επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για stereo ήχο, καθώς και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό, IP67 (έως 30 λεπτά στο 1μ.).

    72244_1540846883-full

    Το νέο iPhone XR υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+ και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη, μέσω του δικτύου 4G/4G+ COSMOTE, να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 500Mbps. Με αυτόν τον τρόπο, ένας καλύτερος κόσμος γίνεται πραγματικότητα. Η εμπειρία του internet απελευθερώνεται, όλοι μπορούν να είναι online, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 94% του πληθυσμού της χώρας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles