24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αν χρησιμοποιείς συσκευή Apple θα σου χρειαστεί. Κοστίζει 25 ευρώ το χρόνο

    Για το iTunes Match σου έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν. Είναι η υπηρεσία της Apple που σου επιτρέπει να μεταφέρεις, έναντι μιας ετήσιας συνδρομής της τάξης των 24,99 ευρώ, τη μουσική σου βιβλιοθήκη στο σύννεφο. Ή με την εταιρική ορολογία… στο iCloud.

    Στην ουσία αυτό που κάνει το iMatch είναι να σκανάρει όλα τα αρχεία ήχου που έχεις αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου (ανεξάρτητα αν τα έχεις αγοράσει ή όχι από το iTunes Store) και στη συνέχεια να τα ανεβάζει online για να είναι από παντού προσβάσιμα. Τόσο από άλλον υπολογιστή όσο και από την iOS συσκευή σου. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά απλός, ενώ για την ιστορία κάθε κομμάτι που κάνει upload, το μετατρέπει αυτόματα σε ποιότητα AAC DRM-free στα 256kbps.

    Υπάρχει και ένας περιορισμός. Ότι φιλοξενεί μέχρι 25.000 τραγούδια ανά άτομο (εκτός εκείνων που έχουν αγοραστεί από το iTunes Store). Πρόσεχε λοιπόν τι συγχρονίζεις.

    Τέλος για να εγγραφείς αρκεί να έχεις την τελευταία έκδοση του iTunes στο Mac ή το PC σου. Στη συνέχεια θα δεις στην αριστερή στήλη της εφαρμογής την επιλογή iTunes Match. Αν δεν την βλέπει εκεί κάνει κλικ εδώ για να εμφανιστεί αμέσως. Κοστίζει, αλλά αν είσαι φανατικός του “applικού” οικοσυστήματος αξίζει.

    Πηγή: Macuser

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles