18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΗΒΟ: Το πρώτο του trailer απέκτησε το “The Last Of Us”

    Τη χτεσινή ημέρα επέλεξε το HBO για να δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του κορυφαίου τίτλου της Naughty Dog «The Last Of Us».

    Το clip έχει διάρκεια περίπου ενάμιση λεπτό και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές από το παιχνίδι του 2013, το remake του οποίου μόλις κυκλοφόρησε για PS5. Το «The Last of Us» διηγείται την ιστορία του Joel (Pedro Pascal) και της Ellie (Bella Ramsay). Το ζευγάρι ταξιδεύει σε μια μελλοντική εκδοχή των Η.Π.Α. που έχει μείνει ερειπωμένη και γεμάτη από zombies.

    Το trailer καταφέρνει να μεταφέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και μαρτυρά τις υψηλές προσδοκίες του HBO για τη σειρά. Το «The Last of Us» θα κάνει πρεμιέρα σε HBO και HBO Max στις αρχές του 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    https://youtu.be/rBRRDpQ0yc0

    Διαβάστε επίσης:

    Το καλοκαίρι του 2023 η 3η σεζόν του The Witcher! Πότε θα δούμε το spin-off;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles