20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το JBL Pulse βάζει ήχο και χρώμα στη ζωή σας!

    Γιατί να ζείτε σε «μία» διάσταση όταν μπορείτε να γεμίσετε το χώρο σας με μουσική; Το JBL Pulse φέρνει ήχο και χρώμα στη ζωή σας, μετατρέποντας την ακουστική εμπειρία σε μια πραγματική οπτασία!

    jbl pulse

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    • Απόδοση: 2×6 Watts
    • 64 LEDs με 5 προγραμματισμένους συνδυασμούς
    • Μπαταρία Li-Ion 4.000mAh
    • Συχνότητα απόκρισης: 100Hz-20kHz
    • Bluetooth, NFC

    jbl pulse (2)

    Το Pulse διαθέτει δύο οδηγούς με απόδοση 6 Watts έκαστος, οι οποίοι βρίσκονται αντιδιαμετρικά και μπορούν, έτσι, να αποδώσουν stereo ήχο προς κάθε κατεύθυνση, «γεμίζοντας» το χώρο! Παράλληλα αφήνουν ικανοποιημένο τον κάθε μουσικόφιλο με τον εξαιρετικής πιστότητας και υψηλής έντασης ήχο, ενώ το ενσωματωμένο bass port αναλαμβάνει τις χαμηλές συχνότητες.

    jbl pulse (3)

    Η διαφορά του JBL Pulse με τα «απλά» σετ ηχείων της αγοράς προέρχεται από τα 64, συνολικά, LEDs που το καλύπτουν, προδίδοντάς του εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και φωτίζοντας το περιβάλλον του με εκατομμύρια διαφορετικά χρώματα, σε αντιστοιχία με τους ήχους που αναπαράγει, φυσικά! Έτσι, μουσική και χρώμα γίνονται «ένα», κάνοντας το χώρο σας πολύ πιό «ατμοσφαιρικό» και ζωντανεύοντάς τον, ιδανικά για βραδυνά parties ή όταν θέλετε να χαλαρώσετε με απαλή μουσική και «αργή κίνηση» στους τοίχους. Διαθέτει 5 προγραμματισμένα light patterns αλλά μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα μέσω του app της JBL, για να καλύψετε κάθε περίσταση!

    jbl pulse (5)

    Την εύκολη χρήση εξασφαλίζουν η πλήρως ασύρματη λειτουργία με streaming ήχου μέσω Bluetooth αλλά και NFC για άκοπη εγκατάσταση, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου των 4.000mAh σας χαρίζει έως 5 ώρες αδιάκοπης χρήσης.

    Η μουσική σας δε θα είναι ποτέ πια ίδια με το JBL Pulse!

    Διατίθεται στην Ελλάδα από τη WaveMotion.

    http://www.wavemotion.gr

    Καλλισθένους 35, Αθήνα 118 51
    Aθήνα 11851 Ελλάδα

    +30 210 9244505

    [email protected]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles