21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Jelly. Διεκδικεί τον τίτλο του μικρότερου 4G smartphone!

    Μια εκστρατεία στο Kickstarter προωθεί το μικρότερο smartphone 4G του κόσμου. Η χρηματοδότηση στο Jelly ξεπέρασε ήδη το ποσό των 100.000 δολαρίων, ενώ έχει ακόμα 34 μέρες για να λήξει. Το project αφορά την κατασκευή ενός τηλεφώνου μικρού μεγέθους το οποίο τρέχει το Android 7.0 Nougat και υποστηρίζει το δίκτυο 4G.

    Jelly

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, η Unihertz, η ομάδα πίσω από την ιδέα, περιγράφει το smartphone ως την “απόλυτη απάντηση σε κάθε περίπτωση όπου η χρήση ενός μεγάλου, ακριβού κύριου τηλεφώνου είναι ενοχλητική”. Το κύριο σημείο φυσικά που εστιάζει η εκστρατεία χρηματοδότησης του τηλεφώνου είναι το μέγεθός του.

    Ενώ τα μεγέθη της οθόνης των smartphones γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα (ένα καλό παράδειγμα είναι το Galaxy S8+ της Samsung, το οποίο διαθέτει μια οθόνη 6,2 ιντσών) υπάρχουν μερικοί χρήστες που προτιμούν τα μικρότερα smartphones, γι’ αυτό και οι κατασκευαστές πολλές φορές παρέχουν Mini εκδόσεις τυποποιημένων μοντέλων.

    Jelly-colors

    Όμως, η Unihertz παρέχει στους καταναλωτές ένα μικρό και εύχρηστο δευτερεύον τηλέφωνο, το οποίο χωράει ακόμη και στη μικρότερη τσέπη των τζιν σας. Λόγω του μεγέθους του, ταιριάζει στις ανάγκες των χρηστών σε πολλές περιπτώσεις, όταν δηλαδή θα ήταν άβολα να μεταφέρουν μια ογκώδη συσκευή μαζί τους και θα προτιμούσαν να την αφήσουν στο σπίτι. Το Jelly smartphone διατίθεται σε δύο επιλογές, μία που θα έρθει με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η άλλη παρέχει στους καταναλωτές 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

    Jelly-pro

    Το μέγεθος του τηλεφώνου δεν εμπόδισε τους προγραμματιστές να εξοπλίσουν το μικροσκοπικό τηλέφωνο με μπροστινή κάμερα στα 2MP, κεντρική κάμερα 8MP, μαζί με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα χρονισμένο στο 1.1GHz. Η οθόνη του είναι LCD 2,45 ιντσών. Η συσκευή έρχεται επίσης με γυροσκόπιο και αισθητήρα GPS, μαζί με υποστήριξη Dual Nano SIM.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles