16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    J.K. Rowling: “O Donald Trump είναι πιο διαβολικός και από τον Voldemort”

    Ο γνωστός και απερίγραπτος Donald Trump στην προσπάθειά του να γίνει Πρόεδρος της Αμερικής, κάνει όλο και πιο απίστευτες δηλώσεις προκαλώντας τις αντιδράσεις εκατομμυρίων που και στην σκέψη και μόνο πως μπορεί να περάσει την πόρτα του Λευκού Οίκου ανατριχιάζουν. Αυτή την εβδομάδα ο πρώην παρουσιαστής του Apprentice κάλεσε να γίνει καθολικός αποκλεισμός των Μουσουλμάνων από την Αμερική και να τους αρνηθεί η είσοδος στην χώρα μέχρι οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών μπορέσουν να βγάλουν άκρη τι συμβαίνει με αυτούς και στα μέρη τους. Φυσικά το σχόλιό του προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων στα social media, με το Twitter ειδικά να ξεσαλώνει. Ανάμεσα σ’ εκείνους που κατέκριναν τον Trump ήταν και η συγγραφέας του Harry Potter, η J.K. Rowling.

    trump

    Με ένα σύντομο και περιεκτικό tweet, η Rowling έκανε μία σύγκριση ανάμεσα σ’ αυτόν και τον απόλυτο villain, Voldemort και στην ουσία εξέφρασε αυτό που είναι στο μυαλό όλων. Πως ο Trump είναι τόσο επικίνδυνος που είναι εκτός συναγωνισμού.
    Φυσικά ο Trump μετά από λίγες ώρες συνέχισε απτόητος λέγοντας πως πρέπει να κλείσει το internet για να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία. Όταν τον ρώτησαν τι απαντά στις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα σ’ αυτόν και τον Χίτλερ λόγω των απόψεών, εκείνος απάντησε πως δεν τον επηρεάζουν. Και μη χειρότερα…

    Screen Shot 2015-12-08 at 9.32.44 PM

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles