21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    John Wick: Αποκαλύφθηκε η διάρκεια της 4ης ταινίας

    Βρισκόμαστε πλέον αρκετά κοντά στην επίσημη πρεμιέρα του John Wick 4 με τον Keanu Reeves και είναι λογικό οι fans να επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο του franchise.

    Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, το John Wick: Chapter 4 θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 49 λεπτά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη ταινία στην ιστορία της σειράς. Αυτή την υπόσχεση είχε δώσει πριν από καιρό ο σκηνοθέτης Chad Stahelski και, όπως όλα δείχνουν κράτησε το λόγο του. Προκειμένου να μπορέσουμε να συγκρίνουμε, μέχρι τώρα η μεγαλύτερη ταινία ήταν το John Wick Chapter 3: Parabellum, το οποίο είχε διάρκεια 131 λεπτά. Το John Wick Chapter 2 έφτασε τα 122 λεπτά και το original John Wick τα 101 λεπτά.

    Παράλληλα, στο επερχόμενο “κεφάλαιο” του John Wick, εκτός από τον Keanu Reeves στον ομώνυμο ρόλο, θα δούμε να επιστρέφουν οι Lance Reddick, Ian McShane και Laurence Fishburne, ενώ νέα μέλη του cast αποτελούν οι Bill Skarsgard, Donnie Yen και Clancy Brown.
    Το John Wick 4 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Hi-Fi Rush Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles