20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O αρχισχεδιαστής της Apple, Jony Ive, είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPhone με διάσταση οθόνης 5,7 ίντσες

    Μία ακόμη από τις “ειδήσεις” που έβγαλε το μεγάλο αφιέρωμα του New Yorker στον Jony Ive αποκαλύπτει πως ο αρχισχεδιαστής της Apple ήταν εκείνος που απέρριψε την ιδέα ενός ακόμη πιο μεγάλου iPhone από αυτά που είδαμε πρόσφατα, με διάσταση οθόνης στις… 5.7 ίντσες.

    iphone

    Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως είχε κατασκευάσει ένα prototype iPhone 6 στις 5,7 ίντσες το οποίο κυκλοφορούσαν κάποια στελέχη της, ώστε να το δοκιμάσουν και να κρίνουν αν τους ικανοποιεί. Ο Ive και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν για κάποιες ημέρες αυτό το πολύ μεγάλο… iPhone, ωστόσο έκριναν ότι δεν έπρεπε να προχωρήσει η κυκλοφορία του, καθώς ήταν απλά πολύ μεγάλο και τους δυσκόλευε στην καθημερινότητά τους μαζί του. Στη συνέχεια, δοκίμασαν και μία έκδοση με οθόνη 5,6 ίντσες, η οποία επίσης απορρίφθηκε ως μεγάλη, για να καταλήξουν τελικά σε μία διάσταση οθόνης 5,5 ιντσών για το iPhone 6 Plus, το μεγαλύτερο iPhone που έχει ανακοινωθεί ποτέ και κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες.

    Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε ένα ακόμη… μεγαλύτερο iPhone ή είστε ικανοποιημένοι από τη διάσταση της οθόνης του iPhone 6 Plus;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles