21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Jurassic Park 4 & remake Godzilla: Η απόλυτη καταστροφή είναι καθ΄οδόν

    Από τις πολλές ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον, σίγουρα από τις πιο ενδιαφέρουσες είναι το τέταρτο μέρος της σειράς “Jurassic Park” και το remake του “Godzilla”. Πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις παραγωγές δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενδιαφέροντα.

    jurassic-park-4-banner-1

    Το Jurassic Park 4 αντιμετώπισε πολλά προβλήματα σχετικά με τη κατεύθυνση που θα έπρεπε να ακολουθήσει το σενάριο του, με αποτέλεσμα η αρχική πρόβλεψη για κυκλοφορία το 2014 να αλλάξει. Παρ’όλα αυτά οι δημιουργοί και συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) και παραγωγός Steven Spielberg, κατάφεραν να λύσουν αυτά τα προβλήματα σχετικά γρήγορα, με αποτέλεσμα η δημιουργία του φιλμ να πάρει το δρόμο της, ανακοινώνοντας μάλιστα πως η κυκλοφορία θα γίνει τελικά το καλοκαίρι του 2015. Όσο αφορά το σενάριο, πηγές αναφέρουν πως θα λάβει μέρος στο νησί “Isla Nublar”, που έχει γίνει πλέον θεματικό πάρκο δεινοσαύρων και έχει εκατομμύρια θεατές. Μια νέα μορφή δεινόσαυρου όμως, ο οποίος είναι πιο έξυπνος και πιο επικίνδυνος από τα άλλα είδη, θα καταφέρει να αποδράσει και να προκαλέσει χάος στο πάρκο.

    Godzilla-2014-Movie-Logo-600x255

    Όσο αφορά το remake του σκηνοθέτη Gareth Edwards (Monsters) “Godzilla”, του τεράστιου δηλαδή πλάσματος που εκτέθηκε έντονα σε υψηλού βαθμού ραδιενέργειας και καταστρέφει πόλεις στο πέρασμα του, θα έχει αρκετές διαφορές με την προηγούμενη ταινία του 1998. Πιο συγκεκριμένα η Legendary Pictures, ανακοίνωσε πως στην ταινία πέρα από τον Godzilla, θα εμφανιστούν περισσότερα τεράστια πλάσματα και ότι θα έχει επικές μάχες και συναρπαστική δράση. Επίσης θα δοθεί περισσότερη βάση στους χαρακτήρες σε σχέση με πριν. Πρωταγωνιστές της παραγωγής είναι οι Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene), Ken Watanabe (The Last Samurai) και ο σταρ του “Breaking Bad”, Bryan Cranston, ενώ η κυκλοφορία του θα γίνει στις 16 Μαΐου του 2014.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles