16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Και Δον Ζουάν ο Έλον Μασκ! Σε ερωτικό «τρίγωνο» με τις Aber Heard και Cara Delevingne

    Ο Έλον Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και μια αρκετά εκκεντρική προσωπικότητα, που απασχολεί καθημερινά τα μέσα ακόμη κι όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το τελευταίο διάστημα όμως αποτελεί δικαιολογημένα είδηση πρώτον, εξαιτίας της εξαγοράς μεριδίου στο Twitter και δεύτερον,εξαιτίας ενός ερωτικού τριγώνου που φαίνεται να εμπλέκεται.

    Πιο συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος φέρεται, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Johhny Depp στο δικαστήριο, να είχε προχωρήσει σε ερωτικό «τρίγωνο» με την πρώην σύζυγο του Depp Aber Heard και την Cara Delevingne.

    Φυσικά, ο Μασκ δεν έμεινε σιωπηλός μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη και έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενα του διάσημου ηθοποιού, αναφέροντας ότι με την Cara είναι απλά φίλοι, χωρίς ποτέ να έχουν ερωτική σχέση, ενώ για την Aber Smith δήλωσε ότι άρχισαν να βγαίνουν ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου με τον Johnny Depp. Στη συνέχεια ο Έλον Μασκ αποφάσισε να παίξει το ρόλο του ειρηνοποιού καλώντας το ζευγάρι να ηρεμήσει και να περιορίσει την τοξική συμπεριφορά που ο ένας δείχνει απέναντι στον άλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Αχόρταγος ο Elon Musk! Σκάει 43 δισεκατομμύρια για να εξαγοράσει το Twitter!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles